O NAMA

YOU CAN ONLY WORK WITH PEOPLE THAT YOU LIKE!

Vrhunska oprema interijera, keramike, sanitarija i parketa vodećih talijanskih brendova

4 DIA / 4 DESIGN IN ARCHITECTURE su predstavnici, promotori i tehnička podrška za Hrvatsku talijanskih tvornica Florim Ceramiche (Floor Gres, Cerim, Rex, Casa dolce casa, Casamood), Gessi, Mutina, Vogue, Jacuzzi, Flaminia i CP Parquet. Naši brendovi odlikuju se vrhunskom kvalitetom, inovativnim dizajnom i društveno odgovornim poslovanjem.

Korisnici naših usluga su arhitekti, dizajneri interijera, investitori, ali i svi kreativci, sanjari i vizionari u potrazi za kvalitetnom opremom za svoje projekte. Osim toga, podrška smo i maloprodajnim partnerima u distribuciji i prezentaciji naših brendova. Time je naš prodajni segment zaokružena cjelina u kojoj je cilj zadovoljstvo projektnog tima, ali i krajnjeg korisnika našim uslugama i širokom i kvalitetnom paletom proizvoda.

Razvijamo se, rastemo, učimo, putujemo i vjerujemo svakog dana i na svakom novom projektu jer samo takva misija i vizija čini naše poslovanje autentičnim i pouzdanim.

Umjesto biografskih podataka naši voditelji u nekoliko rečenica dočarat će vam poslovanje 4 DIA. Ono što nam je svima zajedničko je činjenica da doista volimo ovaj posao i pristupamo mu maksimalno ozbiljno. Kad kažemo da nam je svaki klijent važan, to stvarno i mislimo. Prepusti se (i prepustite svoje projekte) u naše sigurne ruke!

Vedran Resić, promotor

„Prodajni proces danas nije isti kao i prije nekoliko godina“, kaže Vedran, naš promotor. „Projektanti traže posvećenost i dostupnost u svakom trenutku. Upravo to im 4 dia pruža, no katkad moramo otići i korak dalje, odnosno osim našeg tima, klijentima osiguravamo komunikaciju i s vrhunskim stručnjacima u Italiji, pratimo brzinu isporuke materijala, zadovoljstvo kako arhitekata, tako i investitora i krajnjih korisnika naših proizvoda. Jako nam je važno i da nakon što je projekt zgotovljen čujemo povratnu informaciju o funkcionalnosti naših materijala i proizvoda. Katkada pomislim kako bi se umjesto 4 dia trebali ipak zvati 24/7 dia! I mislim kako nas upravo to čini liderima na tržištu!“

Vedran Resić promotor je za područje Hrvatske za brendove Florim, Gessi, Mutina, Vogue, Flaminia, Jacuzzi i CP Parquet. Dugogodišnje iskustvo u prodaji „izbrusio“ je radeći na velikom broju projekata i u suradnji s vodećim hrvatskim arhitektima, dizajnerima i investitorima. Polaznik je brojnih seminara iz prodaje, komunikacijskih vještina i NLP-a.

+385 91 464 55 78 , vedran@4dia.hr

Sanja Malčić, voditeljica komunikacija

„4 DIA je tek postavio temelje svoje komunikacijske strategije, ali punim jedrima grabimo naprijed. Krenuli smo s webom, društvenim mrežama i newsletterom, ali platformu jačamo i direktnim marketingom. Raspolažemo s kvalitetnom bazom klijenata i radimo s vrhunskim timom dizajnera, što je neopisivo važno za naše klijente. Kada svemu tome dodate redovito korištenje svih raspoloživih komunikacijskih kanala, uz visoku razinu pismenosti koja se podrazumijeva, dobri prodajni rezultati ne bi smjeli izostati.“

Sanja Malčić je PR za 4 dia gdje neumorno gradi ovaj promotorski brend kreiranjem brojnih sadržaja kojima (p)ostaje prepoznatljiv sve brojnijim klijentima. Karijeru je tijekom proteklih deset godina gradila kao brand manager i voditeljica marketinga i komunikacija.

+385 91 500 55 33, sanja@4dia.hr

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!