ZAŠTO JE JACUZZI PRVI IZBOR ZA OPREMANJE HOTELA

Opremanje hotela kvalitetnim materijalima i brendovima postalo je nužnost u današnjim tržišnim uvjetima. Jedan brend konstanta je kad pričamo o hotelima…

Svojom tradicijom dugom šezdeset godina, uz koju dolazi neupitna kvaliteta svih njegovih linija i proizvoda, Jacuzzi jamči vašoj klijenteli (i projektima, ukoliko ste arhitekt i dizajner koji pomno prati naše savjete) opuštanje, ugodu, relaksaciju. Svojim imenom može biti, usudimo se to reći, i presudan kod odabira hotelskog smještaja. Ne zaboravite i da toliko spominjani produžetak turističke sezone može ovisiti upravo o sadržajima koje gostima osigurate – Jacuzzi će sigurno pomoći u tome da vaš smještaj i u pred i posezoni bude popunjeniji. U tom slučaju, naša je preporuka ubacivanje vanjskih Jacuzzi bazena. Pogledajte i fotogaleriju Jacuzzijevog asortimana za opremanje hotela.

 

Jacuzzijev koncept opremanja hotela osigurava privlačenje novih gostiju, te je dobar način da svojim objektima priskrbite i zvjedicu više. Jer upravo kvaliteta i moć Jacuzzijeva imena i asortimana to i omogućuje.

Predlažemo i da uz katalog Jacuzzi Original Wellness Hotel upoznate ovoj brend i kako se uklapa u vaš projekt (pre)uređenja. Za sva pitanja, kao i uvijek, stojimo vam na raspolaganju. (info@4dia.hr, 091 464 55 78)