ZAGREB DESIGN WEEK – NAJVEĆI HRVATSKI FESTIVAL DIZAJNA

Od 11. do 20. svibnja 2018. zagrebački Tehnički muzej Nikola Tesla, točnije Hala V, ugostit će Zagreb Design Week i njegov bogat program. Ne zaboravite da vas na svojim štandovima očekuju Florim Ceramiche i Jacuzzi.

Zagreb Design Week najveći je hrvatski festival dizajna. Pokrenut je 2014., pod imenom Tjedan dizajna Zagreb, a u posljednjem izdanju privukao je više od 25 000 posjetitelja. Festival se održava diljem Zagreba, na mnogobrojnim partner lokacijama, kojih je 2017. bilo čak 39. Prve četiri godine središnja lokacija bila je Lauba, a za peto izdanje to će biti Tehnički muzej Nikola Tesla, Hala V, nova cool destinacija u centru Zagreba. Središnja lokacija mjesto je odvijanja glavnih izložbi, predavanja, radionica i filmskih projekcija. Tu je i Market na kojem će posjetitelji moći kupiti najbolje dizajnirane proizvode na hrvatskom tržištu.

Dizajn park ispred Hale V ugostit će niz partyja, a cijeli  program kulminira u Noći dizajna. Jubilarno, peto izdanje, trajat će deset umjesto šest dana, na više lokacija i s većim programom nego ikada, stoga se i očekuje veliki broj posjetitelja.

 

Ove godine očekuje vas i Florim Ceramiche koji će predstaviti novitete pristigle s netom završenog milanskog Salonea del Mobile. Ne smijete zaobići ni štand s Jacuzzijevim bestsellerima, čije je predstavljanje uvijek odličan uvod u ljetnu sezonu.

Očekujemo vas od 11. do 16. svibnja na festivalskom dijelu pod nazivom Expo i Market, i to sa sljedećim radnim vremenom: petak, 11.5. (otvorenje) od 19h do 23h, subota 12.5. i nedjelja 13.5. od 11h do 21h, a ponedjeljak, utorak i srijedu (14.,15. i 16.5.) od 14h do 21h. Veselimo se brojnim posjetiteljima i kao i uvijek dobrim laganini druženjima kroz koja upoznajete naš poslovni i životni credo.

Cjelokupni raspored događanja na Zagreb Design Weeku pogledajte ovdje.