WALLPAPER DESIGN AWARD ZA FLOOR GRES FLOWTECH

Floor Gres Flowtech je nova kolekcija predstavljena na prošlogodišnjem Cersaieu, a već je nagrađena prestižnom nagradom Wallpaper Design Award 2018.

Wallpaper Design Award uvijek je nosio određenu težinu i priznanje je koje ne možemo zanemariti kada se želimo pohvaliti ovom kolekcijom. Potvrda je to da je Florim svojom kreativnošću ukorak s trendovima dizajna, mode i stila življenja. U žiriju koji odlučuje o nagrađenima sjede poznati svjetski arhitekti, dizajneri i modni stručnjaci i upravo su oni prepoznali vrijednost Flowtecha i njegovu estetiku koja na zanimljiv način kombinira metal s porculanom.

 

Flowtechov industrijski stil hrabro (re)definira javne i privatne prostore svojom osebujnom vanjštinom. Pozornost je posvećena detaljima i to je u prvom planu kada vidite plohe, no uostalom tako je i sa svim Floor Gresovim kolekcijama koje su zbog toga oduvijek i bile ”prijemčive” projektantima.

Flowtech nije razočarao ni širinom kolekcije – tu je čak 12 veličina (naravno, i popularni Magnum Oversize), 3 boje, 2 teksture i 2 debljine. Tehničke detalje pronađite u katalogu ovdje. A ukoliko ste pretplatnik na Wallpaper ili imate broj za veljaču, potražite nas na stranici 117.