VIKEND S ORISOM DUBROVNIK 2018 – TADAO ANDO

I ove godine vas očekujemo u prekrasnom Dubrovniku, na našem štandu, na još jednom Orisovom vikendu s odličnim predavanjima i ugodnim druženjima. U središtu pažnje japanski je arhitekt Tadao Ando.

Vikend s Orisom Dubrovnik
TADAO ANDO
16. – 18. 3. 2018.
Hotel Excelsior, Ul. Frana Supila 12, Dubrovnik

Vikend s Orisom u Dubrovniku zamišljen je kao trodnevni susret i ugodno druženje arhitekata, dizajnera, umjetnika i poslovnih ljudi uz predavanja istaknutih arhitekata i okrugli stol te popratni kulturni program.

 

PREDAVAČI

Sou Fujimoto
Maroje Mrduljaš
Karin Šerman
Aleš Vodopivec
Luka Skansi
Iva Smrke

DODATNI SADRŽAJ

– Svjetska promocija monografije Transcending Oppositions / Tadao Ando’s Recent Works (Nadilaženje suprotnosti / Recentni radovi Tadaa Anda) urednika Maroja Mrduljaša, u izdanju Orisa, koja predstavlja blisku suradnju Orisa s velikanom suvremene japanske i svjetske arhitektonske scene Tadaom Andom.

– Izložba  posvećena Tadau Andu, koja će se u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik otvoriti  16. ožujka. Tema izložbe impresivni je projekt Punta della Dogana u Veneciji. Riječ je o vrlo sofisticiranoj obnovi stare carinarnice iz 17. stoljeća koja je nakon dugog razdoblja zapuštenosti (od 1980-ih), zajedno s Palačom Grassi, obnovljena u muzej umjetničke zbirke Fondacije Pinault te 2009. otvorena za javnost.

Smještaj za sudionike osiguran je u hotelima Excelsior (*****) i Kompas (****).

Cijene: kotizacija za simpozij iznosi 300 kn, studentska kotizacija iznosi 90 kn.

 

PRIJAVE

Oris d.o.o.
Kralja Držislava 3, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: + 385 1 37 78 177
fax: + 385 1 37 56 243
e-mail: marina@oris.hr
web: www.oris.hr