UREĐENJE RESTORANA S FLORIMOVIM POTPISOM

Uređenje restorana nerijetko je zahtjevan posao arhitektima i dizajnerima. Želje su jedno, a mogućnosti prostora sasvim nešto drugo. No, naši dragi Talijani jako su dobri u dizajnu i imaju odličnu inspiraciju za sve nas.

Aji je japanski take-away restoran smješten u Milanu, a njegovo uređenje potpisuje Studio Lai. I upravo je uređenje restorana njihova specijalnost jer se na popisima njihovih referentnih projekata nalaze baš ovakvi brojni projekti.

Za restoran Aji već na prvi pogled možemo reći da je elegantan i moderan. Izmjenama svjetlosti i ogledala dobio se zanimljiv efekt u prostoru koji ne odiše samo sivilom boje već ima i toplinu interijera.

 

Neopisivo nam je drago što je Florim Ceramiche dionik ovog interijera. Arhitekti su odlučili dati povjerenje dvjema našim kolekcijama – Timeless of Cerim i I Travertini di Rex.

Cerimov Timeless zrači svojim imenom, bezvremenskom ljepotom i elegancijom. Elegancija je očito u prvom planu pa nije ni čudno što je baš ova kolekcija bila odabir za Aji. Široki raspon veličina i boja čini Timeless dobrim izborom za uređenje.

 

Ali, arhitekti se nisu zadovoljili samo Timelessom. Odlučili su se i na ubacivanje luksuza kojim pršti baš svaka kolekcija Rex Ceramichea. Tako je Timelessu pripojen I Travertini di Rex.

Rexove plohe stvaraju prekrasnu atmosferu pogotovo s aktualnim Magnum Oversize formatima. I Travertini koji vidimo i u restoranu Aji ima diskretni šarm koji posjetitelji vole osjetiti. Strogost i grafički detalji spojeni su na ovoj pločici koja posjeduje prirodnu ljepotu.

I Travertini di Rex inspiriran je tipičnim talijanskim kamenom korištenim i u starom Rimu. Kolekcija je to koja nosi duh stare Italije, ali zapisan na plohama jedne moderne zemlje koja je uvijek bila predvodnicom trendova u uređenje interijera.

 

Stoga i ovaj projekt – uređenje restorana Aji – predstavlja odličan primjer umješnosti korištenja Florimovih kolekcija.

Timeless i Travertini, Cerim i Rex, nisu uštogljene pločice bezidejno posložene u prostoru. Svaki detalj je važan, a Florimov slogan „Design is our passion“ odražava se i na ovom projektu.

Aji je lijepo za vidjeti, ali ljepota za oči nije dovoljna. Tu je i toplina interijera, ugodno osoblje, dobra hrana. Što reći, osim – gladni smo!

 

——-

Zanimaju vas kolekcije Timeless of Cerim i I Travertini di Rex? Javite nam se (info@4dia.hr ili 091 464 55 78) i pomoći ćemo vam savjetom ili podrškom na vašem projektu!