PARKETI I KAKO ODABRATI ONAJ PRAVI

Nekoliko stvari morate uzeti u obzir kada su parketi u pitanju. Predstavljamo vam CP Parquet, naš brend kojem možete ‘vjerovati’ i za to imamo stvarno dobre razloge.

Zašto se odlučiti za CP Parquet i jeste li ikada čuli za ovaj talijanski brend? Parketi su tražena ‘roba’, a u našoj ponudi nalazi se punokrvni talijanski proizvod koji svojom kvalitetom prednjači i nudi nekoliko dobrih razloga zašto biste baš njega trebali odabrati:

MIRIS PRIRODE

Interijer s drvenim podovima zrači nekom posebnom, smirujućom atmosferom. Gotovo kao da vas miris prirode dočekuje svakoga dana donoseći u zraku prekrasan osjećaj zdravog življenja. Pričamo, naravno, o našim parketima, CP Parquetu, za koji biramo reciklirane proizvode proizvedene obnovljivim izvorima. Naš parket u potpunom je suživotu s ljudima i prirodom.

 

KVALITETA IZNAD SVEGA

CP Parquet je rađen isključivo od pravog drva čime mu je osigurana dugovječnost. Iza nas je više od dvadeset godina iskustva kojem pridonosimo stalnim istraživanjem za čim kvalitetnijim vrstama drveta te usavršavanjem i moderniziranjem naših proizvodnih pogona. Snaga našeg drveta vidljiva je u svakoj njegovoj pori i otpornosti na tijek vremena.

 

IMAJTE POVJERENJE U NAS

Sve ono što vidite na površini naših parketa, nalazi se i u njegovom donjem dijelu, bez iznimke. Trostruki sloj dvostruka je garancija stabilnosti. I gornji vidljivi dio, ali i donja podloga, imaju istih 5mm debljine drveta. U samoj sredini također je pravo drvo. Ova tri sloja se presijecaju i izmjenjuju kako bi konačan rezultat bio snažan i stabilan parket.

 

MODERNI PARKETI

I parketi prate nove dizajnerske trendove. Sve naše kolekcije, a još više ove novije, predstavljaju vam drvo kao nezaobilazan materijal u uređenju. Uzorci koje nudimo fasciniraju igrom svjetla i sjene na svojim površinama, što nas opet vraća na uvodnu priču o našoj iskonskoj povezanosti s prirodom. Posebno je zanimljiva reinterepretacija tradicionalnih formata u liniji Quadrotte.

 

POČETAK JEDNOG TRAJNOG PRIJATELJSTVA

CP Parquet postaje vaš vječni suputnik jer kvalitetom garantira svoju doživotnu prisutnost u prostorima za kojega ste ga i odabrali. Njegov izgled ostaje nepromijenjen, a svaki dan ugledat ćete na njemu novi detalj koji će vas podsjećati na prigode i događaje tijekom dugog niza godina. Ovo je parket baš poput ogledala u čijem odrazu želimo vidjeti samo lijepe trenutke.

 

IMAMO I CERTIFIKATE

Da, parketi imaju i certifikate kvalitete. Ipak je certifikat dodatna potvrda klijentima da su dobro odabrali. Dokaz je to da smo ekološki nastrojeni, brinemo se o zdravlju kupaca i stalno težimo usavršavanju. Mi smo dobar izbor!

 

MADE IN ITALY

Naši parketi u cijelosti su proizvedeni u Italiji, zemlji u kojoj je duboko ukorijenjen pojam dobrog kvalitetnog dizajna i izrade proizvoda od drveta. Posvećeni smo baš svakom detalju i zato „made in Italy“ naša je oznaka proizvoda.

 

NEKA BUDE BAŠ ONAKO KAKO BISTE HTJELI

Imate pravo biti razmaženi i do iznemoglosti inzistirati na oblicima, bojama i dimenzijama. Uvijek birajte prema onome što vas inspirira i udovoljava vašim željama. Budite beskompromisni. CP Parquet se svojim gotovo beskonačnim izborom uklapa u sve ono što biste htjeli. Kombinacije su brojne, kolekcije savršene.

 

DVOSLOJNI ILI TROSLOJNI, PITANJE JE SAD?

Vaš odabir vezan je s karakteristikama prostora koji uređujete, veličinom parketnih ploča koje želite koristiti te traženom kvalitetom. Troslojni je uvijek odličan odabir: osigurava maksimalnu i dugotrajnu stabilnost i pruža mogućnost da se ‘poigrate’ sa širinama i dužinama kako bi dobili impresivan pod. CP Parquet je jedan od rijetkih koji se može pohvaliti vrhunskim troslojnim proizvodom.

Dvoslojni parket pruža neopisivi užitak hodanja po pravom drvetu. Tanji je i pogodan za prostore koji se renoviraju. Korištenje ploča srednje veličine u manjim sobama kreira atraktivan i harmoničan prostor. Za bolju stabilnost naši dvoslojni parketi imaju robustni gornji dio i čvrsti donji od pravog drveta.

CP Parqet katalog očekuje vas ovdje

——————-

Pišite nam i na info@4dia.hr ukoliko je CP Parquet vaš odabir.