NIŠTA BEZ DOBRE MIJEŠALICE KAD KRENE UREĐENJE KUHINJE

Kuhinja iz snova postao je toliko tražen pojam da nam se čini nemogućim oduprijeti se mainstream trendovima. Ipak, uređenje kuhinje predstavlja puno izazova od kojih barem jednome nudimo kvalitetno i luksuzno rješenje.

Kitchen Collection by Gessi pruža veliki izbor miješalica za kuhinju koje su definitivno jedan od ključnih detalja za uređenje kuhinje.

Miješalica vam se može učiniti nebitnim finalnim detaljem kojeg na kraju ovlaš odabirete kod vašeg standardnog dobavljača.

No, priča i može izgledati i zvučati tako jednostavno. Ali, ako ste projektant i klijent koji na svojim projektima postavlja visoke standarde, vrijeme je da se zagledate u Gessi.

 

Gessi se tijekom više od dvadeset godina etablirao kao proizvođač ekskulzivnih kupaonskih i kuhinjskih armatura i galanterije.

Koncept ugodnog ležernog življenja koji promovira ovaj brend upotpunjen je estetikom i kvalitetom u svakoj kolekciji proizvoda.

A ako je nešto lijepo, luksuzno i cjenovno višeg ranga, podrazumijeva se njegova ili njezina funkcionalnost u svakodnevici življenja. Jer ipak pričamo u kuhinjskom prostoru. Funkcionalnost je neophodna.

 

Gessijeva tehnologija i dizajn u funkciji su nama danas posve nove uloge kuhinje.

Krajnje je vrijeme da zaboravimo na uvriježenu ulogu kuhinje kao prostora u kojem je najvažnije da sve ispravno radi.

Idemo korak dalje. Budimo drukčiji.

Stil, funkcionalnost i dizajn udružili su snage u talijanskom Gessiju. Glamur uz dodir miješalice možda je pretenciozno izgovoriti, ali zašto ne?

Originalni detalji ruše tradicionalni koncept, a uređenje kuhinje pretvaraju u jedno sasvim novo iskustvo.

 

Gessi Technology for the Kitchen nosi u sebi konačan cilj. Radni prostor kuhinje mora postati prostor opuštanja i samim pogledom na vašu Gessi miješalicu.

Tehnička nadmoć (da ne bismo hvalili samo vanjštinu) nešto je čemu Gessiju nema premca. Obavezno zavirite i u katalog za sve detalje.

Otpornost na mrlje, garantirani sjaj, raspon okreta, lagano održavanje, neupitna kvaliteta, garancija; niz svega što vam ovim proizvodima pružamo bio bi poduži.

Gessi Kitchen Collection katalog preuzmite ovdje

fotografije: www.gessi.com

——–

Želite li znati više o Gessi Kitchen kolekcijama, ili ih možda upoznati uživo, 4 DIA vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju (091 464 55 78, info@4dia.hr).