MAISON & OBJET 2018 I FLORIMOV NASTUP

Jedan od najvažnijih sajamskih događanja i okupljanja poznavatelja i ljubitelja unutarnjeg uređenja, Maison & Objet, i ove godine je na repertoaru u Parizu. Ali, sada je tu i Florim sa svojim kolekcijama.

Arhitektima i dizajnerima koji pohode sajamska događanja Maison & Objet u Parizu ne treba posebno predstavljati. Samo ćemo napomenuti da je ovogodišnji termin od 19. do 23. siječnja. Veliko nam je zadovoljstvo (i čast, uostalom) što je i Florim dio Maisona na kojem predstavlja svoje kolekcije Artwork (Casa dolce Casa – Casamood), Prexious of Rex (Rex Ceramiche) i Buildtech (Floor Gres).

 

Florim nastupa u sklopu zajedničkog dijela Ceramics of Italy i to na sljedećim lokacijama: Artwork pogledajte u paviljonu 5B ACTUEL, Prexious of Rex u A27 – B28, a Buildtech u A35 – B36.

Znamo kako je i sve više hrvatskih poklonika koji posjećuju ovaj sajam, stoga se i iskreno nadamo kako Florim nikako neće zaobići. Kolekcije koje ćete uživo vidjeti stilski su raznolike, ali su najbolji odraz Florimove istančane estetike i besprijekorne kvalitete.

Pogledajte i kako je to izgledalo prošle godine na Maisonu.