KADA KERAMIČKE PLOČICE DAJU STILSKU LEKCIJU

Onda znate da su te keramičke pločice Florim Ceramiche i da je nastup na Cersaieu 2018 bio megauspješan i donio brojne nove kolekcije predstavljene na sâmom štandu u Bologni, ali i uz dobre partyje u Fiorano Modeneseu.

Pločice, odnosno kolekcije, koje je Florim ove godine predstavio na Cersaieu stvarno su fantastične, a nije zanemariva ni brojka od ukupno devet novih kolekcija.

Esprit de Rex, Ètoile de Rex, Cedit Rilievi, Floor Gres Airtech, Floor Gres Stontech 4.0, Casa dolce casa – Casamood Motion, Cerim Hi-Wood, Exalt of Cerim, Cerim Artifact. O svima njima još ćemo pisati i donositi fotografije, a zajednička im je Florimova kvaliteta, inovativnost i unaprijed zadana supostojanost s projektima.

 

Teško je izdvojiti najbolju, najatraktivniju kolekciju jer svaka na svoj način i sa svojim dekorativnim pečatom pronalazi mjesto u prostoru.

Dosta je tu minimalizma, jednostavnosti, ležernosti i elegancije. Izbor boja, tekstura i veličina prilagođen je širokom rasponu projektnih potreba i tu se Florim pokazuje pravim „prijateljem“ arhitekata i dizajnera.

Nama kao promotorima uvijek je zanimljivo predstavljanje na štandu i gužva koja ne jenjava svih sajamskih dana.

 

Florimove noći (Florim Nights) bile su dio cjelokupnog sajamskog nastupa čiji je slogan „Discover the Future“ (Otkrijte budućnost) svojom kombinacijom poslovnosti i party štiha sažeo i Florimov pristup – relax, take it easy!

Dobra muzika, gastro delicije, probrana vina ukomponirana su tako da se i predstavio prostor Florim Galleryja s novim i starim kolekcijama. Imamo tvornicu budućnosti i zato smo i otplovili baš u tom smjeru. Predstavljen je inovativan koncept kvalitetne proizvodnje s kojom ne idemo ukorak s trendovima već ih mi stvaramo. Naše kolekcije, naša proizvodnja i dizajn udarili su temelje svima ostalima.

Florim Nights nas vole podsjetiti da nije sve u ozbiljnim poslovnim dogovorima u kojima se pregledava hrpa uzoraka i kataloga. Ima nešto i u dobroj čaši vina, finom parmigianu i muzici.

 

Uvijek se veselimo Florimovim događanjima. Vidimo se na nekom nadalazaćem Cersaieu!

kako je bilo na Cersaieu 2017. pogledajte ovdje