JACUZZI SWIMLIFE – RELAKSACIJA I REKREACIJA U JEDNOM

Dugo vremena se čekalo na ovakav tip modela s Jacuzzijevim potpisom. Jacuzzi SwimLife morate upoznati i isprobati!

Jacuzzi SwimLife idealna je i praktična zamjena klasičnim bazenima.

ZAŠTO ODABRATI SWIMLIFE?

Napravljen za protustrujno plivanje SwimLife je tip modela poznatog kao swim spa. Istražuje mogućnosti otpora vode kao odgovor pokretima tijela. Nas je oduševilo predstavljanje tijekom ovogodišnjeg milanskog Fuorisalonea pa je red i da s vama podijelimo oduševljenje.

U SwimLifeu nema potrebe za okretajima, dodirivanjem ili odbacivanjem. Jedino što trebate je usredotočiti se na svoj plivački performans i prilagoditi intenzitet struje svojim plivačkim mogućnostima.

Jacuzzi SwimLife pasat će čak i profesionalnim plivačima, ali i onima čiji je maksimalni zahtjev aerobna aktivnost učvršćivanja mišića, tonusa kože, poboljšanje cirkulacije i disanja. Čak je prikladan i za početne plivačke zaveslaje djeteta.

 

ČIME JOŠ OSVAJA OVAJ JACUZZIJEV NOVITET?

SwimLife dolazi u dvije linije – SwimFit koji je namijenjen prvenstveno obiteljima te SwimExpert za profesionalne sportaše koji svakodnevno treniraju.

Obje linije jednostavno se instaliraju čak i u zatvorene prostore. Održavanje je vremenski svedeno na minimum i dozvoljava da uživate u ovom „čudu“ cijele godine.

U ljetnim mjesecima poslužit će za vježbanje ili osvježavajuće plivanje, dok se tijekom zimskih mjeseci pretvara u opuštajuću spa oazu koja ima inovativni sustav grijanja ThermalmaxTM.

Intenzitet struje prilagođava se na upravljačkoj ploči dok su mlaznice razmještene na način da se njihovim djelovanjem aktiviraju različite grupe mišića. SwimLife aktivira cijelo tijelo, i to je ono što ga čini tako „moćnim“.

Unutrašnjost je napravljena na način da nema nikakvih valova, a tu su i obavezna ergonomska sjedala za relaksirajuću hidromasažu te protuklizna unutarnja podloga.

 

I na kraju kad sve zbrojimo dobili smo vrhunski proizvod koji ujedinjuje fitness i spa, relaksaciju i rekreaciju. Ostati u dobroj formi i dobro se osjećati cijele godine ne mora zvučati kao undepressure imperativ jer je sa SwimLifeom taj cilj tako lako ostvariv.

Klijentima na projektima u mogućnosti ste ponuditi model koji pristaje unutarnjim i vanjskim prostorima te nudi više fleksibilnosti kod prostornog razmještaja. Atraktivnost i kvaliteta ovakvog Jacuzzi modela nema premca.

——–

potražite i ostale Jacuzzi materijale u našoj zoni kataloga