JACUZZI SASHA JE DEFINITIVNO NAJATRAKTIVNIJI WELLNESS

Stresnu svakodnevicu jednostavno je riješiti i zaliječiti kako vama tako i vašim klijentima – priuštite si Jacuzzi Sasha, definitivno najatraktivniji kućni wellness dostupan na tržištu.

Jacuzzi uspijeva i u nemogućim misijama kao što je bila i ova stavljena pred dizajnera Alberta Apostolija – stvoriti najatraktivniji kućni wellness na svijetu. Misija je uspješno završena i rođen je Jacuzzi Sasha. Tri modela (Sasha, Sasha 2.0 i Sasha Mi) na nevjerojatno malo prostora spojili su vrhunski dizajn i materijale te Jacuzzijevu supermodernu tehnologiju.

 

Jacuzzi Sasha objedinjuje sve vrste spa programa: saunu, hidromasažni tuš i parnu kupelj. I informativni nastavak u znaku je broja tri; sauna sadrži tri programa – rimska sauna, finska sauna i biosauna. Svaku od navedenih sauna prati i posebno osvjetljenje. I tuš sadrži tri programa – hladna para, sitna kiša i tropska kiša koju prate hidromasažni efekti. Parna kupelj pak može se pohvaliti programima tepidarium, hammam i calidarium.

 

 

Svaki od navedenih segmenata može funkcionirati i zasebno, odnosno možete ga naručiti u bilo kojoj kombinaciji. Važno je napomenuti da je Sasha isporučiv u čak deset različitih konfiguracija čime je njegova primjenjivost u prostoru i na projketima doista široka.

preuzmite Jacuzzi Sasha katalog ovdje