JACUZZI NOVITETI UVIJEK SU POSEBAN DOŽIVLJAJ

Otkrijte sve Jacuzzi novitete predstavljene još tijekom ovogodišnjeg Fuorisalonea. Garantiramo opuštanje i samim gledanjem fotografija ovih modela.

Jacuzzi noviteti nisu običan trend u uređenju kupaonice, oni su trajno rješenje čija funkcija nije puko ‘podizanje’ izgleda, već apsolutno podilaženje svakom korisniku. Stres postaje stvar prošlosti, a self-help priručnici višak na vašim policama.

Otkrijte karakteristike nove Skyline™ hidromasažne kade te kolekciju Essentials s tušem i hammam kabinom Bali. Nastavljamo s inovativnim pristupom pri stvaranju svakog novog modela kojima je uvijek pripojeno Jacuzzijevo naslijeđe, kvaliteta i jedinstveni koncept opuštanja i dizajna.

 

Hidromasažnu kadu Skyline™ potpisuju dizajneri Kaluderovic & Condini i odličan je prostor za trenutke posvećene wellnessu, zahvaljujući prvenstveno dvostrukoj dubini sjedala te širini. Novitet su i mlaznice TargetPro® Illumatherapy™ koje dolaze u kombinaciji s LED rasvjetom i stvaraju poseban užitak u kromoterapiji uz idealnu ravnotežu vode i zraka, što je još jedna od posebnosti hidroterapije Jacuzzija. Jacuzzijevi paneli EasyFix™ dostupni su u različitim varijantama čime se ovaj model s lakoćom uklapa u bilo koji interijer kupaonice.

 

Najnoviji model tuš kabine zove se Loft i prava je ‘poslastica’ kolekcije The Essentials. Kupaonica je Loftom osvježena i u prvom planu je dizajn stakla kabine s mat profilima. Vrijedi spomenuti da je ovaj model iznimno praktičan, održavanje je jednostavno zahvaljujući glatkim unutarnjim plohama, a dostupan je i u različitim dimenzijama.

 

Multifunkcionalna tuš kabina Bali nanoviji je ‘krik mode’, odnosno Jacuzzijevo pravo malo čudo. Opuštanje uz kromoterapiju, hidroterapijske mlaznice, audio sustav i funkciju hammama; ni ne tražimo apsolutno ništa više. Postavljanje bez bušenja i silikoniranja brzo je i model se lako prilagođava različitim prostorima. Bali ima sve karakteristike privatnog spa modela, pristupačne je cijene, a sve to uz Jacuzzijevu kvalitetu.

 

Otkrijte sve nove modele Jacuzzijeve kolekcije The Essentials klikom na poveznicu. Doživljaj wellnessa potpun je tek kada vas prate vrhunski brendovi poput Jacuzzija.

Uživajte i u našim katalozima i odaberite modele po mjeri vas ili vašeg klijenta.