JACUZZI ARGA. JER SVAKI JE TRENUTAK VAŽAN

Novi Jacuzzijev model osvaja svojim dizajnom i bezbrojnim čudima tehnologije koja nas odvode od stresne svakodnevice i uvode u trenutke čistog užitka. Predstavljamo odličan novitet: Jacuzzi Arga.

Jacuzzi Arga donosi koncept slow timea, slow motiona, koji nam nasušno treba. U okršaj sa stresom i dnevnim obavezama sasvim lakše ulazimo uz ovo čudo tehnologije i opuštanja. Uostalom i riječ Arga dolazi od grčkoga i znači „polako“.

Iako se stari Grci ne mogu mjeriti u dekadenciji opuštanja s Rimljanima, valjda je i Grcima za vjerovati da su znali kako se prepustiti trenutku.

Jacuzzi Arga stvara novi koncept uspostavljanja tjelesne i mentalne ravnoteže zahvaljujući svojim trima jedinstvenim značajkama.

Prva je Swirlpool™ tehnologija. Delikatnost vodenog vrtloga koji obujmi cijelo tijelo i stvara topli zagrljaj.

Potom slijedi nešto poput dobrog science fictiona, ali to je Jacuzzijeva stvarnost i odaziva se zagonetnim imenom  Whisper+ Technology™. Uspjeli smo stvoriti nježan zvuk šapata kako bi doživljaj bio potpun.

I posljednja, treća značajka, kromoterapija koja stvara nevjerojatne efekte s rasvjetom za posebne trenutke wellnessa. Ne smijemo izostaviti ni soli za kupanje čijom infuzijom s Argom zalazite u onostrano relaksacije.

LED rasvjeta potpora je kromoterapiji. Boje su u funkciji dodatka solnim esencijama i blagom strujanju vode.

 

Arga™ je prva i jedina kada s infuzorom za soli za kupanje. Soli su prirodni ekstrakti aktivnih tvari koje teku iz opuštajućeg vodopada. Uz ovaj model dolaze originalne soli koje se mogu koristiti i uz bilo koju kadu.

Dizajn je protkan minimalizmom. Oblik je ovalan i zrači postojanošću u kojoj slobodno možete izgubiti pojam o vremenu. Vaše misli odvući će blagi glas vode i svjetlosti.

Postojanost tišine i mirnoće Arge u potpunoj je suprotnosti s bukom modernih metropola.

Arga je dostupna u dvije varijante – bijela mat i sjajna akrilna – te se može instalirati kao samostojeća ili ugradbena. Model je friško krenuo u distribuciju što znači da nas već sad možete obasuti upitima (info@4dia.hr, 091 464 55 78).

Jacuzzi ostaje vjeran svojoj tradiciji stvaranja inovativnih i tehnički besprijekornih modela, baš kao što je i Arga. Pišući članke o ovom brendu vjerojatnost je velika da će riječ koju najčešće upotrijebimo biti opuštanje što bi u konačnici i saželo čemu stremi ovaj brend, a i mi zajedno njim.

 

tehničke detalje pogledajte i ovdje