ISH FRANKFURT 2019. GESSI ZABLISTAO NOVITETIMA!

ISH Frankfurt vodeći je svjetski sajam posvećen odgovornom upravljanju vodom i energijom u objektima. Među više od 2500 izlagača Gessi je odmah odskočio i oduševio brojnim novitetima.

Posjetili smo uvijek popularni frankfurtski sajam koji se održava svako dvije godine. Izlagača kao i uvijek mnoštvo, bilo je tu dosta noviteta koji su nas mamili i zadržavali na svojim (čitaj: konkurentskim) štandovima, ali naš Gessi i njegov nastup na ovogodišnjem ISH-u bili su spektakularni.

Misao vodilja sajma bila je ugađanje zahtjevima za udobnošću i individualnim pristupom u uređenju.

Moramo li uopće naglašavati da je Gessi ovoj vodilji i više nego uspješno udovoljio. Uz dodatak dizajna i luksuza dodali smo cijeloj sajamskoj priči neodoljivi talijanski touch.

Kako će izgledati kupaonica budućnosti? – pitali smo se i mi, ali i svi ostali posjetitelji.

Gessijev odgovor otkriven je u novitetima Hi – Fi, Anello, Architectural Wellness, Sensor, Private Wellness Outdoor.

Čini nam se kao da ovakav vatromet dobrih noviteta dugo nismo vidjeli. Dizajn svakoga je fantastičan i teško je izdvojiti bilo koju kolekciju ponaosob.

No, nama je Hi-Fi bio apsolutni hit. O njemu ćemo zasigurno još pisati i pokazivati fotografije i projekte. Novi je, ali s ogromnim potencijalom da postane ikonom interijera. I sâm naziv govori za sebe – ideja kvalitetnog wellnessa pretočena u stvarnost estetikom i ljepotom. Zvuk i voda isprepliću se ekskluzivnom tehnologijom koja postaje najupečatljiviji detalj prostora.

Futurističkim dizajnom cjelokupne kolekcije dojam je impresivan.

 

Nije tu bio samo Hi-Fi, ne smijemo zaboraviti ni eleganciju i stil Private Wellness Outdoora kojim Gessi izlazi iz okvira interijera. I u vanjskim prostorima Gessi će postati zvijezda.

O kolekciji Architectural Wellness već smo pisali kao sinonimu luksuza i prestiža, isto kao i o Incisu Davida Rockwella. Ove su kolekcija još friški noviteti i zavrijedilo ih je pogledati na štandu.

Ne zaboravimo spomenuti ni Anello koji nam se svidio jednostavnošću i čistim linijama miješalica. Podosta modela predstavljenih u Sensor varijanti također je plijenilo pažnju atraktivnim dizajnom i praktičnim korištenjem.

 

ISH je uvijek impresivan, ali i aktualan. Baš stoga nam je drago, čak smo i ponosni, na pokazano Gessijevo liderstvo i inovativnost.

Katalog noviteta prelistajte ovdje.