INTERIJER BY GESSI – OTPUTUJMO NAKRATKO! CIJELIM SVIJETOM

Gessijeva etiketa luksuznih armatura i galanterije odvodi nas u predivne i inspirativne prostore. Interijer, kako ga vidi ovaj talijanski brend, ozračje je topline, opuštanja, ekstravagancije.

Gessi nam kao i uvijek svojim proizvodima i kolekcijama nudi pregršt ideja za uređenje interijera kakvome moramo stremiti. Ovoga puta kao podloga i poticaj u „slaganju“ poslužile su različite destinacije (Bali, Skandinavija, Rusija, Japan, New York) u kojima je Gessi iznimno upečatljiv i atraktivan.

 

Interijer s Gessijem je drukčiji, ispunjen elegancijom i luksuzom na svakom milimetru. Svaki proizvod pronašao je svoj kutak u kojem caruje i u kojem klijenti mogu uživati. Harmonija s prirodom, koja je i inače misao vodilja Gessijevog proizvodnog koncepta, na ovim je primjerima najbolja potvrda da je i došlo do njezinog ostvarenja.

U Gessiju uvijek možete „uživati“ i u njihovim katalozima gdje se nalaze i svi tehnički detalji, a za prezentaciju proizvoda slobodno nas kontaktirajte (info@4dia.hr, 091 464 55 78).