IMM COLOGNE 2019. ZA SVE LJUBITELJE INTERIJERA

Sve više je sajamskih događanja koja bismo htjeli posjetiti, i često smo već početkom godine u dvojbi kamo se uputiti. Ovu godinu otvaramo njemačkim hiperpopularnim sajmom IMM Cologne 2019.

IMM Cologne definitivno je must be mjesto u siječnju, pogotovo ako ste ljubitelj unutarnjeg uređenja i ako su interijeri sastavni dio vašeg poslovnog svijeta.

Jednotjedni sajam u njemačkom Kőlnu najveći je europski sajam namještaja.

I da, postalo je sve teže odabrati koji sajam posjetiti. Sve više ih je i svi su jako dobri: pariški Maison & Objet, milanski Salone del Mobile, a tu je sve kompetitivnije sjevernoameričko tržište s morem sajmova za koje možda niste ni čuli.

I Azija kreće europskim stazama pa izbacuje satelite postojećih sajmova. Tako je primjerice Šangaj ove godine ugostio i IMM Cologne, ali i svoju inačicu Salonea.

No, držimo se mi Europe. Dakle, IMM 2019 bio je odlična prigoda Florimu da predstavi svoje adute. Posebno se to odnosi na novitete.

 

Florim Ceramiche je na svom štandu izložio Florim Stone, Rexove nove kolekcije Prexious of Rex i Esprit de Rex te Floor Gresov novitet Stontech 4.0.

Štand lijepo koncipiran i s obzirom na „moć“ Florima kao brenda privukao je mnoštvo posjetitelja.

Florim Stone nam je nekako bio najupečatljiviji, iako ne smijemo izostaviti ni ostale kolekcije.

 

Stoneovi veliki formati djeluju malčice ekstravagantno, no za njima bismo svi rado posegnuli i stavili ih u kupaonice ili kuhinje. Iako je Florim Stone relativno novi brend, potencijal je ogroman, interes kupaca još veći. Funkcionalnost neupitna.

Rexove kolekcije Prexious of Rex i Esprit de Rex, koje su također bile izložene na sajmu, pravi su predstavnici svoga brenda. Rexovi novi pouzdanici luksuza i elegancije. Njima ćemo se sigurno još diviti jer je ipak riječ o relativno svježim kolekcijama.

I za kraj, Floor Gres Stontech 4.0. Stontech kolekcija uvijek se prilagođava potrebama arhitekata i dizajnera, zato i nastaju sada već brojne njezine inačice. Svaka nova verzija zapravo je novi početak i potvrda Florimove i Floor Gresove posvećenosti detaljima.

 

IMM Cologne je pokazao kako se Florim sve uspješnije etablira na brojnim sajamskim događanjima. Florimov štand nikad nije samo pokazivački, na njemu caruje estetika savršenstva u kojoj možete dobiti odgovor na svako pitanje i preuzeti uzorke i kataloge.

Nama je posjet sajmovima na kojima naš brend nastupa uvijek motivacija i inspiracija da i naši štandovi na domaćim događanjima budu ukorak s trendovima.