GESSI RETTANGOLO K – NASTAVAK MEGAUSPJEŠNE PRIČE

U Gessiju su ove godine stvarno neumorni po pitanju noviteta. Linija Rettangolo K čisti je perfekcionizam i minimalizam na djelu, a zapravo se s njom nastavlja priča o liniji koja već 15 godina ima kultni status na projektima uređenja interijera.

Sâm Rettangolo ove godine slavi 15-ogodišnjicu, što stvarno nije „mala stvar“ u svijetu opremanja interijera gdje se brzinom svjetlosti izmjenjuju brojni noviteti kratkoga daha. Ali, naš Gessi nikad nije ni bio sklon prolaznim proizvodnim avanturama, stoga i kada je kretao s Rettangolom u primisli je proizvodnog tima bila želja za originalnošću i estetikom s kojima se arhitektima niti ne ostavlja prostora za razmišljanje i premišljanje. Cjenovni rang u startu je bio određen luksuzom i vrhunskom kvalitetom.

 

Ovaj današnji novi i „osvježeni“ Rettangolo K nastavlja utabanim stazama „stare“ linije i nastavlja pronositi savršenstvo u interijerima. Usudili bismo se reći da je ovdje riječ o minimalizmu bez greške. Predmet je zadržao izvorni oblik i harmoniju, ali mu je različitim verzijama između kojih možete birati pridodana i svojevrsna „mekoća“. Uživajte u Gessiju i Rettangolo K i u katalogu ovdje.

 

– – –

4 DIA / 4 DESIGN IN ARCHITECTURE je tehnička podrška za Gessi za Hrvatsku. Ukoliko vam se Rettangolo K svidio i vaš je možebitni izbor na projektima, slobodno nam otpišite na info@4dia.hr ili zovite na 091 4645 578.