GESSI MIJEŠALICA U CRNOJ MAT VARIJANTI

Iako je u posljednje vrijeme uređenjem kuhinja i kupaonica vladao trend sjajnih i blještavih materijala, Gessi miješalica na velika vrata vraća mat varijante u središte zanimanja. I to još u crnoj boji!

Sada je s novim mat modelima glossy poslan u privremenu ropotarnicu trendova, a pred vas stavljen široki izbor mat varijanti u različitim i dobro vam poznatim kolekcijama Gessija (Via Manzoni, Goccia, Rettangolo, Rettangolo XL, Cono, Emporio…).

Glamur i luksuz pršte na sve strane, ali šalu i epitete na stranu – crna svojom neutralnošću i minimalizmom, u mat varijanti, donosi jedan sasvim novi i elegantni look prostorima. Gessi miješalica (crna!) praktički je samodostatan element uređenja, govori za sebe i za cijeli projekt, unosi raznolikost, hrabrost i dramatičnost na puno načina.

I, iako nam je prva asocijacija na temu crne boje bila među arhitektima popularna knjižica „Why do architects wear black“, shvatili smo da njezin naslov u Gessijevom kontekstu možemo jednostavno preformulirati u „Let the interiors wear black (and matte)“.