OTKRIJTE GESSI INCISO BY DAVID ROCKWELL

Ni miješalice i slavine nisu više kao što su nekad bile, ali takva je uostalom i cjelokupna poslovna strategija Gessija – luksuz, kvaliteta, dobar dizajn, biti drukčiji od drugih. Za novu kolekciju Gessi Inciso prvi put je ovaj talijanski brend posegnuo za, nazovimo ga tako, američkim dizajnom.

‘Made in Italy’ meets ‘American design’ – točno tim riječima saželi bismo kolekciju Gessi Inciso koju je dizajnirao David Rockwell.

Gessi se već godinama vodi za svojim osnovnim postulatima kvalitete i dizajna koji su se etablirali kao kreatori cjelokupne wellness kulture, ali i transformatori svakodnevice doma u koju se s lakoćom uklapaju. Gessi je pojam za kvalitetno uređenu kupaonicu, i to nitko ne može osporiti. Sve ovo predstavlja veliki izazov kada kreću pripreme za stvaranje novih kolekcija. Svaki put se postavlja isto pitanje – tko može zadovoljiti standarde Gessija, ali i njegovih kupaca?

Klik na fotografije!

 

Prvi put je ovaj talijanski brend posegnuo za uslugama jednog Amerikanca i njegovog studija. Doduše, nije riječ o bilo kome, ali veliki je to iskorak za Gessi. David Rockwell i njegova Rockwell Group interdisciplinarni su ured koji svojim uratcima voli naglasiti inovativnost, a sâm Rockwell poznat je po unošenju doze „dramatičnosti“ u svoje projekte. Rockwell Group postoji još od 1984. i etablirao se radom na brojnim projektima na kojima je posebno uočljivo integriranje moderne tehnologije, finog ručnog rada i dizajna (Nobu restorani i hoteli, nekolicina W Hotela, Ted Theater, NeueHouse, scenografija brodvejskih produkcija…). Što li su ovi iskusni dizajneri smislili za Gessi? Može li se Gessi Inciso uklopiti u nove trendove življenja, poslovanja, komuniciranja?

 

Budimo realni, sve je veći broj klijenata koji su u potrazi za autentičnim proizvodima za svoje prostore, žele se okružiti nečim što stvarno posjeduje pouzdanost i kvalitetu. Žele proizvode koji su dovedeni do savršenstva i kod gledatelja pobuđuju određenu emociju, traže ushit i divljenje. Dobro to znaju u Gessiju i mudro su zaključili da im sve to novom linijom može pružiti upravo David Rockwell. Dašak njujorškog vjetra zapuhao je u smjeru Italije. A za Rockwella je ovo predstavljalo veliki izazov jer se prvi put okušao u stvaranju opreme za kupaonicu.

 

Gessi Inciso nova je kolekcija armatura koja nosi rafinirani stil te skladno oblikovane konture u kombinaciji s glatkim plohama i uzorcima ispunjenim teksturama. Atraktivnog izgleda i posve funkcionalna u skladu je sa svim Gessijevim odrednicama i željama te spremna obogatiti prostore različitih stilova i namjena (stambeni, komercijalni). Kolekcija je izrađena od čvrstog mesinga i dostupna je u različitim varijantama boja i obrada (crna, nikal, brončana). Može se jednostavno prilagoditi kombiniranjem različitih tekstura i obrada, što u konačnici daje široki spektar mogućnosti pogodnih za bilo koju kupaonicu.

 

Interijer namijenjen Incisu ne mora nužno biti minimalistički, ipak mora imati dozu šarma i topline. Incisov dizajn kupaonske opreme postavlja jedan novi estetski kôd uređenja, a svojim senzacionalnim miješalicama i atraktivnim pripadajućim dodacima ostavlja Gessi na pijedestalu uređenja kupaonice.

zavirite u svijet Incisa i ovdje

Zanimaju vas i ostale Gessi kolekcije? Gessi Cono i Gessi Rettangolo K naša su preporuka.