GESSI GOCCIA JE KOLEKCIJA KOJU UVIJEK VRIJEDI POGLEDATI

I dok Gessi kreće s promocijom brojnih noviteta u ovoj godini, mi smo se nekako odlučili za „blast from the past“ i kolekciju Gessi Goccia, koja i dalje privlači arhitekte i dizajnere.

A privlači ih s razlogom jer i samo postavljanje ove kolekcije u prostor mijenja konture i stavlja Gocciju u prvi plan. U središtu pažnje je miješalica za koju je dizajneru Prosperu Rasulu inspiracija bila sama priroda, odnosno kapljica vode čiji je pokret pokušao zadržati u finalnom obliku proizvoda. Iza Prospera Rasula je suradnja s brojnim poznatim svjetskim brendovima (Antonio Lupi, Foscarini, Zanotta, Rosenthal…) i na svim svojim projektima pokušava upakirati dizajn, umjetnost i arhitekturu u smjela i funkcionalna rješenja. Rekli bismo da je na svakom projektu i suradnji bio i više nego uspješan.

Rezultat kod Goccije je frapantan i ona je uvijek tražena na projektima i ima svoju popularnost kod klijenata. Uz standardnu miješalicu, kolekcija je upotpunjena brojnim atraktivnim i luksuznim dodacima (umivaonik, kada, ogledalo, sanitarije, …) o kojima najbolje zbori naša fotogalerija. Gessi Goccia i dalje osvaja!

 

zavirite i u katalog Bathroom Collection Goccia

——–

4 DIA / 4 DESIGN IN ARCHITECTURE je tehnička podrška za Gessi stoga vam i stojimo na raspolaganju za sva pitanja i prezentacije proizvoda – info@4dia.hr, 091 464 55 78