GESSI CONO (R)EVOLUCIJA

 

Gessi surađuje na brojnim projektima s arhitektima, poznati je i priznati proizvođač luksuznih armatura i galanterije, u posjedu je inovativnog dizajna svojih proizvoda…

Kada pogledate Gessijeve proizvode, bilo u katalozima bilo uživo, ne možete ostati ravnodušni na dizajn koji vidite, a kvalitetu konačnog uratka nećemo ni spominjati, posebno ako uzmete u obzir činjenicu da je kod Gessija „u igri“ moderan i veliki proizvodni kompleks lociran u Italiji. No, ono po čemu Gessi „odskače“ od konkurencije (iako se tješimo kako Gessi zapravo i nema konkurencije!) dizajnerska je komponenta ili kako u slučaju linije Cono volimo naglasiti, Gessi donosi revoluciju dizajna luksuznih armatura i galanterije.

Cono je Gessijeva linija koja stapa svoje savršene proporcije s čistim, jasnim oblicima donoseći već i samim pogledom na svoje miješalice osjećaj ugode i opuštanja. A to opuštanje i ta ugoda tražena su roba u projektima interijera. Gessi Cono potiče i osigurava užitak, Gessi Cono ostavlja bez daha.

Cono (r)evoluciju pokrenuo je dizajner i kipar Prospero Rasulo koji je autor i Gessijeve megauspješnice Goccia. Linija sadrži miješalice za umivaonik, kadu i tuš te, naravno, pripadajuće dodatke.

Gessi Cono pogledajte i ovdje!

 

www.gessi.it