FLORIM IMA NOVI WEB!

Činjenica da netko ima novi web i ne bi trebala posebno oduševljavati, no u Florimovom je slučaju riječ o posve novom konceptu koji je, kao prvo, fantastično funkcionalan, a kao drugo, isto tako važno, dizajnerski savršen. Florim vas čeka na www.florim.com

50 godina tradicije iznjedrilo je ovu novu internetsku stranicu (www.florim.com) za kojom je postojala nasušna potrebe. Naime, zahtjevi tržišta i projekata sve su kompleksniji i traže da se na pojedinu situaciju i problem promptno reagira. Također, tu su i dva nova Florimova brenda (Cedit i Florim Stone) koji su nagnali Talijane da dobro promisle, odaberu vrhunski tim dizajnera i informatičkih stručnjaka te krenu u proizvodnju nove stranice. Uz nit vodilju koja glasi „Design is our passion“ nastao je web koji ujedinjuje sve Florimove brendove na jednom mjestu i pruža vam apsolutno sve što trebate (katalozi, teksture, dimenzije, debljine, boje, realizirani projekti…).

Tražiti možete po novim kolekcijama ili pak svim kolekcijama, po brendovima, po namjeni – mogućnosti su brojne, ako ne i bezbrojne. Made in Florim je pretočen u savršenu digitalnu platformu koja je spremna za vaša preuzimanja materijala i istraživanja kolekcija.

I mi, 4 DIA, trudimo se biti ukorak s trendovima i konstantno sve naše brendove, Florim posebno, na našim stranicama opskrbljujemo novim, aktualnim i atraktivnim sadržajima. Ponosni smo što smo kao Florimovi promotori uspješno nametnuli 4dia.hr kao propulzivnu stranicu koju često posjećujete i čije materijale u velikom broju preuzimate. Družimo se i dalje!