FLORIM DESIGN WEEK 2019. MILANO, HERE WE COME!

U Milanu smo, kao i svake godine u ovo proljetno vrijeme. Florim Design Week 2019 je počeo i dočekao nas brojnim događanjima. Štand odličan, a uz Elle Decor i Archiproducts kao partnere eventi su nikad bolji.

Očekujemo vas u Milanu i ove godine. Florim Design Week 2019 je taj koji vas čeka. Neki od vas već su se prijavili na našem newsletteru, ali i za svih koji se nećkaju i još uvijek rade plan što i kada obići, nije kasno ubaciti Florim u svoj raspored.

 

Design Week počinje 8. travnja i traje do 14. travnja na nekoliko lokacija (štand u sklopu Salonea, event u showroomu, event u partnerstvu s Elle Decorom i Archiproductsom).

Naša preporuka je uvijek ležerni večernji party Design Night koji će se održati u srijedu, 10. travnja, od 18:30h. Prijava je obavezna! Party lokacija je Florim Flagship Store i Spazio Cedit (adresa je Foro Buonaparte 14 – 14/a – Milano).

Glavni dio ovog večernjeg eventa posvećen je dvjema novim Ceditovim kolekcijama za koje su zaslužni Cristina Celestino i Federico Pepe.

 

U showrooomu će, osim ovih noviteta, posebno biti izloženi Florimovi veliki formati koji su već osvojili svjetska tržišta i projekte, ali ih je uvijek poseban doživljaj vidjeti uživo i izbliza.

Od ostalih događanja obavezno izdvajamo evente u organizaciji Elle Decora i Archiproductsa, a dionikom oba su i Florimove kolekcije.

Elle Decor at work (lokacija: Palazzo Bovara, C. so Venezia 51, od 8. do 18. travnja) uzeo je kao temu ovogodišnjeg postava brzu evoluciju radnih prostora. Predstavljeni ogledni projekt daje uvid u kompleksnost i raznolikost promjene te predlaže sasvim novi pristup uređenju.

Veselimo se Elleovom eventu. Prošle nas je godine oduševila Palazzo Bovara kao lokacija tako da su očekivanja i ove godine s razlogom velika.

Spazio Archiproducts (The Design Experience. Living Now Apartment) prikazat će iskustvo življenja uz sve čari moderne tehnologije. Koncept je interpretiran kroz dizajn studija Marcante Testa.

 

I da ne zaboravimo ključni podatak u moru brojnih događanja. Florimov štand na Saloneu nalazi se u paviljonu 24 (B02 – B04), radno vrijeme je od 9.30 do 18.30h. Tamo vas očekuje puno, puno kolekcija uz brojne materijale i tim koji vam stoji na raspolaganju za sva tehnička pitanja.

Uživajte u čarima Milana i vidimo se!

Florim Design Week 2019 – više informacija potražite ovdje