FLORIM I CEDIT – ZAJEDNO SU (NAJ)BOLJI

Florim je preuzimanjem Cedita – Ceramiche d’Italia – pokrenuo lansiranje šest nevjerojatnih kolekcija koje noseći ime i reputaciju Cedita garantiraju ekskluzivnost i smjelo eksperimentiranje. Uz Florimovu podršku Cedit kreće u nove početke!

Uz suradnju s renomiranim imenima talijanske arhitekture i dizajna (Barbara Brondi & Marco Rainò – BRH+, Marco Casamonti – Archea Associati, Giorgio Griffa, Franco Guerzoni, Matteo Nunzia, Giorgia Zanellato & Daniele Bortotto) nastalo je prvih šest kolekcija koji Ceditu vraćaju stari sjaj. ‘Povratničke’ kolekcije rese iznimne performanse te balans umjetničkog dodira i proizvodne inovativnosti.

 

Cedit zrači suptilno naglašenim bojama i dekorima, čime je pločica definitivno u centru pažnje prostora. Autori kolekcija kao da su na plohe prenijeli materijale, simbole i reinterpretirana sjećanja. Sofisticirani izričaj nastao je kao rezultat pomno razrađene proizvodne tehnike, ali i specifičnom autorskom interpretacijom materijala.

Pločice Cedit pronalaze svoju primjenu u interijeru i eksterijeru, a dostupne su u različitim dimenzijama. Florim, a u ovom mu se slučaju pridružuje i Cedit, uvijek je igrao na kartu funkcionalnosti, koja je i u ovim linijama neupitna.

Inspirirajte se Ceditovom pričom ovdje.