FLOOR GRES JE UVIJEK KORAK ISPRED – BUILDTECH

Uvijek sveprisutan u svijetu arhitekture Florimov Floor Gres otišao je i korak dalje s najnovijom linijom Buildtech.

Buildtech samouvjereno kreće u osvajanje tržišta i povjerenja arhitekata i dizajnera na projektima. Nude se tri različita estetska rješenja (TU, SA, GG), od kojih je svaki dostupan u čak šest boja te tri različite vrste obrade. Upravo ove početne brojke vode nas do savršenih i gotovo bezbrojnih kombinacija koje Buildtechom možete kreirati.

Dugo je Florim istraživao mogućnosti kojima bi jedna linija zadovoljila potrebe svakodnevnice i njezinog životnog prostora pa je i iz takvih „stvarnih“ zahtjeva tržišta i sâmih klijenata krenuo u pravu avanturu stvaranja ove inspirativne linije. Buildtechom se zapravo interpretira sofisticirani stil življenja i uređenja, a brojne kombinacije koje možete stvoriti njegovim bojama, obradama i debljinama nude projektnim uredima svojevrsnu širinu u „izražavanju“ vlastitih potencijala uređenja.

 

Buildtech ćete primijeniti u vanjskim i/li unutarnjim prostorima te kao možebitno rješenje za fasadu. Kvaliteta koja podrazumijeva otpornost i trajnost dobro je poznata odrednica svih Florimovih brendova, pa tako i Floor Gresa, no da bismo vam u potpunosti dočarali sve prednosti i inovativnost Floor Gres Buildtecha, pozivamo vas da zavirite u katalog ovdje. Posebnu pažnju valja usmjeriti na kombinacije koje možete stvarati s dostupnim bojama, obradama i veličinama.

Floor Gres Buildtech je spojio Florimove osnovne proizvodne odrednice: Florim Color System (sustav boja), Floor & Wall (zidne i podne pločice) i Degree of Color Change (varijacije boja). Sa svim ovim, a očito je da su perfekcionizam i minucioznost na djelu, svaki arhitekt na raspolaganju ima sve što mu je nužno za odabir isključivo odličnih materijala.

 

formati: 80×180, 80×80, 40×80, 60×120, 60×60, 30x60cm

boje: white, bone, sand, clay, mud, coal

obrada: naturale (mat), levigato (polirana), strutturato (strukturirana)

debljina: 10 mm i 20 mm

Florim Buildtech dostupan je kroz tri estetska rješenja – TU, SA i GG.