FLOOR GRES AIRTECH. MADE IN ITALY. MADE IN FLORIM

Floor Gres Airtech još je jedan Florimov novitet koji svojim teksturama, bojama i veličinama pruža brojne mogućnosti u projektiranju.

Prvi pogled na ovu kolekciju i pomislit ćete da nas je pokorilo nekakvo sivilo kojim i mi želimo pokoriti vas. Ali, upravo suprotno, Floor Gres Airtech sušta je suprotnost – sivom bojom gradimo jednostavnost i eleganciju.

 

Floor Gresovim kolekcijama volimo se razmetati. One su adut na projektima svojim širokim rasponom primjene (šoping centri, uredski prostori, aerodromi, wellnessi, stambeni objekti…).

Floor Gres samim svojim imenom garantira profesionalni pristup i kvalitetu. Jako dobro znaju to i projektanti pri odabiru pločica.

Stoga smo svi zajedno nestrpljivi kod predstavljanja noviteta. Očekujemo puno toga, ali traženo i dobijemo.

 

Airtech je kolekcija dizajnirana s ciljem stvaranja prostora koji su u međusobnoj interakciji, ali na jedan pomalo uniformni način. Uniformnost u ovom slučaju pronosi jednostavnost.

Dostupan je u 9 veličina (80×80, 60×120, 30×60, 20.2×30.4, 60×60, 40×80, 20.2×20.2, 20x20cm, mosaico), 6 boja (Miami_white, Stockholm_greige, New York_light grey, Basel_grey, Berlin_red, London_black), 2 debljine (10 i 20mm) i 3 različite teksture (slate-hammered, high-glossy, matte).

Pogodan je za unutarnje i/li vanjske prostore.

 

Svaki pogled u fotogaleriju transportira nas u stvarnost kakvu mi, kao arhitekti i dizajneri, želimo kreirati.

Floor Gres Airtech prati vaša razmišljanja i postavlja trendove. Nema tu nikakvog copy-pastea već samo čista inovativnost i kvaliteta. Ipak, ovdje govorimo o Florimu.

Kozmopolitska estetika Airtecha vidljiva je u nazivima boja (Miami, Berlin, London, Basel…). Široki raspon boja i veličina čini je primjenjivom na projektima, a iznimnom elegancijom prijemčivom investitorima.

 

Geometrijska igra Floor Gresovih kolekcija i inače završi jednostavnim rješenjima pa je tako isto i s ovom. Reinterpretacijom varijanti kamena u Airtechu nastaje urbani štih koji čistim linijama dočarava luksuz. Jer, baš to je ono što i zavara kod stremljenja luksuzu – prave stvari i brendovi zapravo su jako jednostavni.

A prave pločice zovu se Florim i ponosni su nositelj made in Italy etikete.

preuzmite Floor Gres Airtech katalog