FLAMINIA NUDA I LJEPOTA JEDNOSTAVNIH LINIJA

Ako se interijer kupaonice uopće može nazvati senzualnim, onda je za to zaslužna Flaminia Nuda, kolekcija s kojom sanitarije dobivaju novu ulogu u uređenju, i to onu središnju.

Flaminia Nuda nije novo ime, dapače ona postoji još od 2002. i njezin tadašnji, ali i današnji osvježeni look potpisuju renomirani Ludovica+Roberto Palomba. Nudu odlikuje respektabilni osjećaj dizajnera za estetiku i veličinu kako bi kolekcija bila pristupačnija luksuznoj verziji urbane kupaonice.

Linije ove nove današnje Nude u potpunosti su nepromijenjene. Ono što je novo su dimenzije: smanjena je debljina profila kako bi se išlo ukorak s trendovima uređenja. U Flaminiji vole istaknuti kako je njihov pažljiv pristup redizajnu liniji dao određenu senzualnost, ako je tako nešto uopće i moguće primijeniti na sanitarije. Ali, nama se čini da su u tome uspjeli. Senzualnost i stroga geometrija, materijal i dizajn – sve ovo u jedva vidljivoj interakcije čini Nudu.

 

Predstavljanje Flaminije Nuda bilo je uvod u milanski Salone del Mobile 2018 (17. – 22. travnja) na kojem je u Flaminijinom showroomu (Showroom via Solferino 18, Milano) u centru pažnje i predstavljanja bila upravo Nuda. Cijeli event nosio je naziv Nuda Evolution, i hommage je ovoj kolekciji koja doživljava svoj novi uzlet.

preuzmite katalog Ceramica Flaminia Nuda