FLAMINIA LIGHTING – VELIKI ISKORAK U OPREMANJU DOMA

Navikli smo na Flaminiju kao važnog dionika uređenja kupaonice, ali sada je pred nama veliko iznenađenje jer je ovaj brend odlučio iskoračiti iz jednog prostora uređenja u sve ostale. Flaminia Lighting predstavlja ambiciozan dizajnerski i proizvodni koncept rasvjete.

Sve to nastavlja se pod istom oznakom „made in Italy”, na koju smo jako ponosni, a koja jamči posvećenost i kvalitetu svakog proizvodnog dijela koji će biti u vašim prostorima. Ceramica Flaminia od sada nije isključivo „kupaonski brend“, ona je s novim asortimanom nazvanim Flaminia Lighting spremna ponuditi još jedan zanimljiv i potrebit segment u opremanju prostora.

Nova rasvjetna tijela resi Flaminiji uvijek svojstven šarm i sofisticiranost  za koji su zaslužni majstori rasvjete iz Civita Castellane koji u svojim rješenjima koriste tradicionalne materijale koji se odlično uklapaju i uz ostale Flaminijine ili pak neke druge komade u prostorima.

Iz tvrtke najavljuju kako je ovo samo početak i kako ubrzo možemo očekivati i nove serije. Upoznajte predvodnike Flaminije Lighting u našoj fotogaleriji.