CERSAIE 2018, HERE WE COME!

U punoj ratnoj spremi, oboružani velikom putnom prtljagom koja će prenijeti stotine novih uzoraka i kataloga spremamo se u Bolognu na Cersaie 2018. Iako bi netko pomislio – pa kako nam to nije dosadilo – Florim ima plan događanja i atraktivnih partyja uz kojih za dosadu i zabušavanje nema mjesta.

Danas ćemo izbjeći ponavljanje zašto je Cersaie 2018 događaj godine u svijetu keramike i kupaonskog namještaja, potrudit ćemo se jednostavno vam dočarati zašto bi se Florim Ceramiche trebao naći na vašem rasporedu posjete štandovima i partyjima. Jer već znate, Florim je day&night partner in crime.

Krenimo redom. Ovogodišnji sajam na repertoaru je od ponedjeljka, 24.rujna do petka 28.rujna i da je sve onako kako bi mi htjeli, događanje bi nosilo naziv Made in Florim. Tijekom cijeloga tjedna otvorene su vrata i naših izložbenih prostora u Florim Galleryju u Fiorano Modeneseu gdje će u centru pozornosti biti predstavljanje najnovijih kolekcija.

Na samom štandu u sklopu Bologna Exhibition Centra štand je posvećen zvijezdi Florim Magnum Oversize, velikim formatima. Pozivamo vas da se nađete oči u oči s ovim gorostasnim ljepotanima koji nesmiljeno galopiraju na brojnim projektima diljem svijeta, uključujući i Lijepu našu. Lokacija Florimovog štanda je sljedeća – dvorana 15 / štand C1-D2.

Florimove noći (Florim Nights) predviđene su od ponedjeljka, 24.rujna do četvrtka, 27.rujna. Noćne zabave u ugodnoj atmosferi vode vas na putovanje kojim otkrivate sami izvor ljepote. Pripremili smo pravo iznenađenje i, naravno, pravi show. Vodimo vas u budućnost. Ali, već danas.

Ako ste nas odlučili posjetiti, evo i nekoliko korisnih informacija.

Florim Gallery je na adresi Via Canalleto 24, Fiorano Modenese, radno vrijeme tijekom sajamskog tjedna je od ponedjeljka do petka (9 -17h), dok su Florim Nights od ponedjeljka do četvrtka (19-23h).

Sajamski štand u Bologni (ponovit ćemo da je lokacija dvorana 15, štand C1-D2) ima radno vrijeme od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 19h, dok je u petak radno vrijeme od 9 do 18h.

Što se tiče prijevoza, Florim je osigurao shuttle od Bologne do Fiorano Modenesea tijekom cijelog dana i sve sajamske dane. Javite nam se kako biste rezervirali svoje mjesto i osigurali Florim Pass, propusnicu za Florimova događanja.

Nakon ovoliko informacija, duboko udahnite, upišite detalje našeg štanda u svoj planer, i polako razmišljajte o pakiranju prtljage, zaboravite na projektni deadline i prepustite nam se day&night!