CERAMICA VOGUE GRAPH – ŽIVJELA BOJA!

Zaboravimo klasiku i crno-bijelu “igru na sigurno”! Danas inauguriramo boju i Ceramicu Vogue Graph koja svojim finim linijama zaslužuje trenutak vaše pažnje.

Boja i geometrija: upravo je ovo dobitna kombinacija za Ceramica Vogue Graph, najnoviju kolekciju glaziranih ratificiranih keramičkih pločica otpornih na zimske uvjete.

Dostupan u tri ratificirane veličine (50x50cm, 25x25cm, 10x25cm), 14 neutralnih i 15 svijetlih nijansi Graph karakteriziraju geometrijski mikrouzorci koji stvaraju neobičan pozadinski efekt boje, a uz to ih krasi protukliznost koja omogućuje i lagano održavanje. Graph je kvalitetno strukturiran proizvod po pitanju boja, veličina i tehničkih značajki, spreman udovoljiti promjenjivim tržištima diljem svijeta te potrebama i najzahtjevnijih dizajnera.

 

Deset je sasvim jasnih razloga zašto odabrati ovu novu i iznimno zanimljivu Vogueovu kolekciju. Vogue Graph je:

Prikladan za unutarnje zidno i podno oblaganje.
Dostupan u 3 dimenzije – 50×50 cm, 25×25 cm i 10×25 cm – za najvišu razinu modularnosti i kako bi se zadovoljile posebne dizajnerske potrebe svih prostora.
Ratificirane pločice, s minimalnim fugama i savršenom estetikom.
Čak 29 nijansi u serijama Neutral (neutralne boje) i Color, od kojih se sve mogu miješati i zajedno kombinirati kako bi se postigli najbolji estetski učinci.
Prikladan je za sve prostore zahvaljujući širini izbora i mikrouzorcima površine, koja pristaje bilo kojoj vrsti namještaja.
Protuklizna obrada vrijednosti R10, prikladna za podno postavljanje na objektima koji nisu stambeni, kao što su hoteli, sportski objekti, wellness i spa centri, prostori u kojima je izražena vlažnost, restorani.
Iznimno jednostavno čišćenje, pločice ne trebaju posebno održavanje.
Uzorci dostupni na zahtjev.
100% proizvedeno u Italiji.
Keramički proizvod s LEED odobrenjem

Ceramica Vogue Graph katalog preuzmite ovdje.