CERAMICA FLAMINIA I CERSAIE 2017

Puno nam noviteta pristiže s ovogodišnjeg izdanja bolonjskog Cersaiea, i to od većine naših brendova. Krećemo od Flaminije koja uz brojne suradnje s poznatim dizajnerima nastavlja svojim utabanim stazama kupaonskog dizajna. Dakle, Ceramica Flaminia i Cersaie…

U Bologni je Ceramica Flaminia sa svojim posjetiteljima podijelila viziju idealne svakodnevice, u kojoj kupaonica zauzima središnje mjesto stoga i mora biti kvalitetno opremljena. Štand kojim je dočaran Flaminijin ideal uključivao je boje, oblike, teksture i detalje kombinirane na posve zanimljiv način. Prostrani prostor ugostio je sedam boksova koji su dočarali vrt i nove proizvode, a za koje je zaslužan uvijek maestralni Giulio Cappellini. Svaki je boks priča u kojoj posjetitelj sudjeluje čim u njega zakorači, a zapravo ulazi u svijet Flaminijinih odabranih kolekcija koje reinterpretiraju koncept ugodnog življenja. Uvijek posebno naglašavamo i Flaminijinu neobičnu vještinu spajanja klasičnoga i modernoga, čime je prostorima data svojevrsna dinamičnost i različitost.

Otkrijte u fotogaleriji što nam Flaminija predlaže kao nadolazeći trend u uređenju kupaonice.

 

A o novim komadima i kolekcijama tek nam predstoji pričati i prikazati fotogalerije, ali recimo da nas je od brojnih noviteta ugodno iznenadila rasvjeta – Flaminia Lighting – novitet s kojim brend zaokružuje svoj cjelovit pristup uređenju. Posebno izdvajamo i nastavak suradnje s dizajnerima Palomba koji su izložili proširenu verziju kolekcije Nuda i to sa četiri fantastična umivaonika – NudaSlim.

Stay tuned za hrpu novih stvari iz Flaminije.