CERAMICA BARDELLI, KOLEKCIJA PALLADIANA

U svijetu keramičkih pločica danas je suradnja s poznatim dizajnerima postala gotovo pa uobičajna. ‘Dobre’ pločice i ‘dobrog’ projekta kao da nema ako nije upleten bilo dizajnerski bilo umjetnički touch. Ista priča prati i novu odličnu kolekciju Ceramice Bardelli – Palladiana.

Duga je lista renomiranih brendova s kojima je milanski dvojac Studiopepe tijekom godina surađivao na brojnim projektima (Cassina, Chopard, MaxMara, Samsonite, B&B Italia, Valcucine…) te je njihovo iskustvo bilo i jedan od razloga zašto ih je i Ceramica Bardelli angažirala na projektu nove kolekcije pločica Palladiana. Ove talijanske dizajnerice resi vizionarski i multidisciplinarni pristup dizajnu i projektima koji rezultira eklektični proizvodom podređenim klijentovoj individualnosti.

Kod Palladiane su dizajnerice išle na kromatsko preklapanje kako bi dobile efekt kolaža. Hrabro su se koristile tonovima i bojama te su zidovi i podovi u svojevrsnom prostornom kontinuitetu kolekcije.

 

Ova ratificirana porculanska pločica pogodna je za zidno i/li podno polaganje. Zahvaljujući posebnim proizvodnim tehnikama tekstura je mat s naglašenim na dodir dijelovima plohe. Dostupna je u četiri različite boje veličina 60×60 cm i 60×120 cm, debljina je 10.5 mm, uz dodatak tri pripadajuće dekorirane porculanske pločice dimenzija 60×120 cm, na čijim je plohama vidljivo fino strukturirano preklapanje. Svi proizvodi su dostupni u šest različitih dizajna kako bi priskrbili kompatibilnost layouta koji je zapravo svaki put drukčiji. Kolekcija je kompletirana dvjema običnim varijantama u bež (Palladiana 2B) i sivoj (Palladiana 3B) boji, veličine 60×60 cm.

katalog Ceramica Bardelli Palladiana sa svim pripadajućim informacija preuzmite ovdje