CEDIT CERAMICHE USPJEŠNO SE PREDSTAVIO ARHITEKTIMA

Još jedni Dani Orisa su iza nas, ali ono što predstoji mnoštvo je projekata i suradnja s našim novim brendom Cedit Ceramiche, kojeg ste imali priliku upoznati na našem štandu. Veliko hvala što nas u tako velikom broju pratite i na sajamskim događanjima!

Mnoštvo upita, razdijeljenih kataloga, novih kontakta – teško je sumirati vikend koji je sada već sedamnaest godina zaredom postao nezaobilazan za arhitekte ne samo iz Hrvatske i regije, već i iz cijeloga svijeta. Riječ je, naravno, o Danima Orisa koji su i za nas izlagače uvijek važni jer prilika je to koja se ne propušta kada se predstavljaju novi brendovi i kolekcije, kao što je to slučaj s Cedit Ceramiche d’Italia, brendom koji je od prošle godine sastavni dio Florimove grupacije.

I posjetiteljima je odmah bilo jasno da je riječ o izlošcima koji odudaraju i odskaču iz mnoštva keramičkih pločica kod kojih je na tržištu pravi boom velikih formata. No, Cedit je nešto sasvim drukčije. Kako su to saželi Ceditovi znalci i suradnici: ova pločica majstorski predstavlja ljepotu, umjetnost, arhitekturu i dizajn. Sve zajedno stvara Ceditov „keramički DNA“. Plohe pojedinih kolekcija (Euridice, Matrice, Archeologie…) odraz su eksperimentiranja s materijalima, dizajnom i dizajnerima, a rezultat je neprikosnovena magija zidova i podova u baš svakoj kolekciji. O Ceditu nam tek predstoji pisati i postavljati fotomaterijale, a do tada evo i fotogalerije s Orisa koja dočarava dijelom naš štand, a dijelom atmosferu uvijek dupkom punoga Lisinskog u orisovskim danima.

 

foto: Damil Kalogjera