CASAMOOD ARTWORK

Fragmenti i boje stvaraju stiliziranu teksturu pločice koja je na tragu venecijanske tradicije i uzorka Memphis Style iz sada davnih nam 1980-ih. Kolekcija koju vam danas predstavljamo, Casamood Artwork, spajanjem tradicije i modernoga nudi nam nešto sasvim neobično i originalno.

Već znamo kako u Casamoodu vole eksperimentirati, a na tom tragu je i Casamood Artwork. Tradicionalne proizvodne tehnike transformirane su u nove teksture prilagođene suvremenim zahtjevima.

U središtu su tri nijanse boje koje dolaze iz konstrastnih parova (bijelo-siva i bijelo-crna), a dostupne su i uz tri različite veličine djelića čestica (Micro, Basic, Macro). Kao dodatak ovim bojama, tu je i dvanaest dekorativnih varijanti s dodacima inspiriranima staklom. Sve to vodi zanimljivoj, da ne kažemo hrabroj, prostornoj interakciji. Casamood Artwork unosi dinamiku, svježinu, originalnost i retro-dašak projektima. Kolekcija za koju računamo da „osvaja“ arhitekte i dizajnere.

 

Artwork je dostupan u 5 veličina, 7 boja, 3 teksture i 2 debljine. Sve uzorke pogledajte ovdje. Osim toga, na raspolaganju vam je i uvijek koristan katalog.