CASA MUTINA JE NOVI MUTININ DOM U MILANU

Zakoračili smo u jednu posebnu kuću. Virtualno, dakako, ali dojmovi su nevjerojatni. Casa Mutina nova je Mutinina milanska adresa koju smo s guštom posjetili.

Casa Mutina je nova ‘priča’ i projekt koji su ‘zakuhali’ Mutinin osnivač Massimo Orsini i dizajnerica i arhitektica Patricia Urquiola, s kojom je ovaj brend radio na nekoliko uspješnih kolekcija.

Kako uopće zamišljate (i u konačnici, realizirate) svoj ‘prostor snova’? Postoji li nešto što biste odmah pokazali klijentu kao primjer koji odražava vaše ideale i klijentove potrebe?

Casa Mutina nudi vizualni odgovor na ovo pitanje jer ona je ‘prostor snova’ i ideal.

 

Riječ je o ‘prostoru življenja’ gdje nanovo otkrivamo važnost iskustva i zaranjamo u kreativni svijet ove tvrtke dajući si dovoljno vremena kako bi proučili nove projekte u jednoj intimnoj i obiteljskoj atmosferi.

Bez žurbe. Baš u Mutininom stilu.

 

Smještena u srcu milanske Brere, jednog od najupečatljivijih povijesnih dijelova grada, Casa je mjesto gdje proizvod (a u ovom slučaju pričamo o keramičkim pločicama) postaje protagonist stvarnog doma i životnog prostora.

A što ovaj prostor čini živim?

Sastanci, eventi, razgovori, obilasci.

Pozivaju se arhitekti i stručnjaci da na ovom mjestu otkriju izvorište ovog brenda i što ga čini toliko posebnim.

 

Prisjetimo se na kratko što Mutinu čini tako jedinstvenom.

Stremljenje kreativnosti, posjedovanje kristalno jasne vizije, dizajn i materijali.

Pridodajte ovome i prijateljstvo sklopljeno sa svim dizajnerima, neumornu inovativnost, istraživački rad, društveno odgovorno poslovanje i uvijek iskazivanu ljubav za umjetnost i lijepo.

To je naša i vaša Mutina.

I njezin novi dom, Casa Mutina.

 

Casa Mutinu je dizajnirao Studio Urquiola, koji je konstanta od samih tvrtkinih početaka i s kojima su vezani iskrenim prijateljstvom i interesima.

Jednostavnost, jasnoća i organiziranost niz su koji čini ovaj prostor, a uz koji teksture i materijali nadolaze u harmoničnoj interakciji.

Svi su ovi detalji temelji ove kuće.

 

Casa Mutina bit će otvorena po dogovoru. Kolekcije u prostoru izmjenjivat će se sezonski.

S obzirom na Mutininu reputaciju i potražnju koja vlada za njihovim kolekcijama ne sumnjamo da će ovaj prostor postati važno odredište za sve profesionalce koji traže podršku za velike projekte.

Mutina ima posvećeni tim koji vam stoji na raspolaganju.

 

——-

fotografije i video preuzeti s www.mutina.it