ASORTIMAN PROIZVODA 4DIA temp

Ovaj talijanski brend više je od pedeset godina lider na svjetskom tržištu keramičkih pločica, i to u prvom redu zahvaljujući konstantnoj posvećenosti u istraživanjima, inovativnosti i društvenoj odgovornosti.

Florimove porculanske pločice udovoljavaju svim zahtjevima arhitekture, dizajna interijera i graditeljstva. Kvaliteta i učinkovitost Florima na najbolji mogući način zrcali se u njegovim brendovima: Floor Gres, Rex, Cerim, Casa dolce casa, Casamood, Magnum Size i Florim Solutions.

Florim Flagship Store Milano, Foro Buonaparte 14, Milano

www.florim.it

Floor Gres je u potpunosti posvećen arhitekturi i dizajnu. Različite površine i materijali osiguravaju dugotrajnost i tehničku učinkovitost.

www.floorgres.it

Rex je sinonim za eleganciju i estetiku, dekore i detalje, a linije su uvijek inspirirane prirodnim materijalima (koža, rog, mramor, kamen).

www.rex-cerart.it

Cerim je u prvom redu fokusiran na boje i dekore te nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Površine su dizajnirane uzevši u obzir okoliš kako bi se u potpunosti dobio estetski učinak na cijeli prostor uređenja.

www.cerim.it

Casa dolce casa je brend namijenjen rezidencijalnoj arhitekturi stvarajući harmonijom prirodnih boja i tekstura toplinu prostora. S druge strane, Casamood linije koordinaciju boja i površina stvaraju kombinacijom granitne keramike s drugim materijalima.

www.cdcmd.florim.it

Magnum Oversize predstavlja svojevrsnu revoluciju u svijetu keramike. Nevjerojatne veličine, u čak devet različitih dimenzija, debljine 6mm, ujedinjuju lakoću, snagu i estetiku.

Magnum Oversize odaberite u Floor Gres, Rex, Casa dolce casa ili Casamood kolekcijama.

www.magnum.florim.it

Florim Solutions ime je tima koji radi zajedno s arhitektima i dizajnerima pomažući im u svakoj fazi projekta. Rješenja koja se nude uključuju keramičke fasade, podignute podove, rješenja za podove bez korištenja ljepila i mortova te rješenja za bazene i wellnesse.

www.florimsolutions.com

Dizajnom i proizvodnjom luksuznih armatura i galanterije tijekom protekla dva desetljeća Gessi je postao priznati svjetski brend koji se, osim toga, može pohvaliti i uređenjem različitih prostora svojim linijama proizvoda, između ostalog rezidencijalnih objekata, hotela, wellnessa, jahta. Uz slogan „Made in Italy“ ovi proizvodi nastaju u harmoniji s prirodom, čime se stvara nova svijest o dizajnu kao spoju šarma i elegancije, ali uzmajući u obzir i etičku strana nastanka pojedinih proizvoda.
Suradnja s brojnim arhitektima, dizajnerima interijera i entuzijastima rezultirala je brojnim kreativnim i inovativnim projektima, koji potvrđuju raznolike modele inkorporiranja Gessijevih linija u svakodnevicu svakog klijenta.

Gessi Showroom, Via Manzoni 16, Milano

www.gessi.it

Jacuzzi je svjetsko ime i lider na tržištu luksuznih proizvoda za opremanje kupaonica, wellnessa i spa centara.

Iako je hidromasažna kada postala sinonim za Jacuzzi, ovaj brend posjeduje i cijelu paletu vrhunskih proizvoda koji oduševljavaju i najzahtjevnije klijente, tako da su u njegovoj ponudi veliki broj kada, hidromasažnih tuš kabina, hidromasažnih mini bazena, kompletne ponude sanitarija i slavina te veliki broj kozmetičkih dodataka.

Jacuzzi pruža nevjerojatno iskustvo ugode i opuštanje uz različite linije namijenjene hidroterapiji, wellnessu, sportu ili pak opuštanju. Bez imalo sumnje, užitak je osiguran!

www.jacuzzi.eu

Iako se brojna dizajnerska imena vežu za ovo poznato talijansko ime sanitarija, kvaliteta i inovativnost ostaju njezin zaštitni znak, što je uz pristupačnu cijenu čini dobrim izborom za opremanje.

Široka paleta različitih proizvoda na kojima su nerijetko surađivali vrhunski stručnjaci i svjetski poznati dizajneri (Cappellini, Palomba, Navone, Mendini, Nendo, Norguet, Dordoni…) uvijek su činili Flaminiju poželjnom, no ne smijemo zanemariti ni činjenicu da je riječ o sanitarijama koje nose epitet revolucionarnih uzimajući u obzir i tehnički aspekt proizvodnje.

Flaminia nudi pregršt mogućnosti za uređenje kojima je katkad teško odoljeti! Izbor je na vama!

Flaminia Showroom, Via Solferino 18, Milano

www.ceramicaflaminia.it

Ovaj relativno novi brend na tržištu, ali koji preuzima u nasljeđe tehnologiju, dizajn i stručnjake Cesane, postao je u kratko vrijeme idealan „glasnogovornik“ koncepta opuštanja.

Kvalitetni proizvodi, dizajnirani i proizvedeni uz „know-how“ i strast za izvrsnošću podarili su vrhunske linije tuš kabina koje brinu o opuštenoj svakodnevici vas i vaših klijenata.

www.stilla-design.com

Kad bi priroda govorila našim jezikom, zasigurno bi vam preporučila CP Parquet. Koristeći najbolje moguće vrste drveta CP Parquet proizvodi iznimno atraktivne i kvalitetne parkete čiji proces nastanka ujedinjuje ruke ljudi koji koriste svoje tradicionalno znanje i poštovanje drveta kao prirodnog materijala te vrhunsku tehnologiju.

Predstavljamo vam dizajn koji u velikoj mjeri odražava ekološku održivost poštujući stroga pravila proizvodnje. Koristeći isključivo najbolje vrste drveta za svoje proizvode, možemo se pohvaliti da je parket u svim djelićima satkan isključivo od drveta, što ga čini ne samo dugotrajnim, nego čak i vječnim. Šetnja našim parketima stvara harmoniju vaših prostora!

www.cpparquet.it

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!