MI SMO SPREMNI ZA SALONE DEL MOBILE 2017! A VI?

Milanski Salone Internazionale del Mobile 2017 događaj je godine, a njegov važan dionik Florim Ceramiche spremno vas očekuje sa svojim spektakularnim štandom i brojnim popratnim događanjima.

Ovogodišnji Salone Internazionale del Mobile 2017 očekuje svoje brojne posjetitelje od 4. do 9. travnja. Na svom impresivnom štandu (lokacija je: dvorana 22, štand E 25 – E 33) Florim će se predstaviti s posebno kreiranim prostorom gdje će glavne zvijezde biti Floor Gres, Rex, Casa dolce casa i Casamood i to u kombinaciji s najnovijim brendom Florim Stone. Interijer koji će biti predstavljen na Florimovom štandu prvenstveno se „obraća“ dizajnerima interijera i svim profesionalcima koji traže inovativna rješenja za uređenje prostora. Spomenimo i da će se Florimovi materijali pojaviti i na instalaciji DeLightFul na Euroluceu, dijelu sajma koji je posvećen rasvjeti.

 

Florim će svoje adute prikazati i u sklopu Fuorisalonea. Za one koji još uvijek ne znaju evo i kratkog pojašnjenja – Fuorisalone je zapravo dio Salonea del Mobile koji se odnosi na brojna popratna i iznimno atraktivna događanja po gotovo cijelome Milanu. Florimove lokacije, koje obavezno morate posjetiti, smještene su u njihovom Flagship Storeu te relativno friško otvorenome Spazio Ceditu, koji je naš trenutni favorit. S Ceditom je Florim udario temelje suradnje s brojnim umjetnicima i dizajnerima, a nastavak te suradnje označit će i predstavljanje dviju novih kolekcija za koje su zaslužni Martino Gamper i Formafantasma.

pogledajte sve detalje za Florim Design Week ovdje