SCHOLTEN & BAIJINGS ZA CERAMICU BARDELLI

Inovativan i dinamičan dvojac Scholten & Baijings za Bardelli je kreirao ekskluzivnu liniju ručno rađenih pločica nazvanih „Colour Tiles“. Ovaj gotovo hiponotizirajući minimalizam morate vidjeti!

Stefan Scholten i Carole Baijings osnovali su svoj studio za dizajn 2000. i do danas su postali prepoznati kao inovativan dinamični dvojac. Funkcionalnost njihovih uradaka te smjelo korištenje boja smjernice su primjenjive na sve njihove projekte pa tako i na ovaj za Ceramicu Bardelli – pred nama je dakle „Colour Tiles“.

 

Kolekcija je prava rapsodija minimalizma i odraz posvemašnje posvećenosti detaljima dok ponavljanje gemetrijskih uzoraka djeluje gotovo hipnotizirajuće sa svojim optičkim efektom.

Pločice su proizvedene double-fired tehnikom i imaju mat teksturu. Dekorativni i modularni grafički sustav sastavljen je od pet dekoracija koje se mogu kombinirati i okomito i vodoravno. Colour Tiles ima 8 boja, formata su 20 x 20cm i debljine 8mm. U kolekciji je i linija podnih pločica proizvedenih od glaziranog bijelog poluporculana, a koje savršeno pristaju već spomenutim dekoracijama te imaju mat teksturu i debljine su 7 mm.

Uz pohvale Sholten & Baijingsu na odličnoj kolekciji, pozivamo vas i da preuzmete njihov katalog sa svim detaljima.