UVIJEK ATRAKTIVNO – CERAMICA FLAMINIA ACQUAGRANDE

Nestvarno daleka nam se iz perspektive današnje proizvodnje i dizajna čini 1997. kada su dizajneri Cappellini i Palomba predstavili svijetu kolekciju Ceramica Flaminia Acquagrande.

No, ma kako se godina daleka činila, a svijet sanitarija stalno izbacivao brojne novosti i novotarije, nama se nekako čini da su Cappellini i Palomba kreirali liniju čije je mjesto u interijeru kupaonice doslovno vječno. Njihov dizajn je i dalje aktualan i privlačan kupcima, kao da ne govorimo o proizvodu koji već cijela dva desetljeća žari i pali brojnim kupaonicama.

 

Ceramica Flaminia Acquagrande ima posebno vidljiv utjecaj arhitekture u cjelokupnoj kolekciji: predimenzioniranost u kombinaciji s minimalizmom i geometrijskom strogoćom. I time je ikona rođena, rekli bismo i danas. Uz brojne varijacije na temu po pitanju tekstura (mat, glossy), veličina (Acquababy i Acqualight samo su neke od postojećih), tu su i različite mogućnosti instalacije. Za početak inspirirajte se fotogalerijom! O bojama i teksturama, kao i uvijek, pričat ćemo uživo na aktualnim projektima.

 

preuzmite katalog Ceramica Flaminia Acquagrande ovdje, kao i varijantu Acquagrande Variazioni ovdje