GESSI I ZAHA HADID ZAJEDNO NA PROJEKTU CITYLIFE U MILANU

Kako to izgleda kada se na jednom milanskom projektu ujedine Gessi i Zaha Hadid, pokazat će vam naša fotopriča. Otputujmo barem nakratko u Milano…

CityLife je stvarno veliki projekt namijenjen urbanom milanskom području, a trebao bi se prostirati na 366 000 m2 što ga čini jednim od najvećih aktualnih europski projekata uopće. Na projektu surađuju projektni uredi vrhunskih svjetskih arhitekata kao što su Zaha Hadid, Arata Isozaki i Daniel Libeskind.

Osnovne odrednice CityLifea su održivost te kvalitetna svakodnevica i usluga, a upravo se s tim slaže i Gessijeva poslovna filozofija. Inače, Gessi je sa Zahom Hadid, koja je na ovom projektu zaslužna za dio luksuznih stambenih jedinica, već surađivao na nizu projekata tako da je i ovaj veliki projekt zapravo logičan nastavak suradnje sa zajedničkim ciljem stvaranja luksuza i ugode u životnim prostorima.

 

Gessi će osigurati total look u interijeru sa svojim superluksuznim armaturama i galanterijom, a među odabranim kolekcijama koje će krasiti četiri kupaonice penthousea su Equilibirio, Cono, Rettangolo, Tremillimetri, Ispa i Private Wellness.