GESSI PRIVATE WELLNESS – LUKSUZ ZNAČI OPUŠTANJE

U današnje vrijeme trenuci opuštanja kao da su postali rijetkost ili nam je za njih jednostavno teško odvojiti pokoji trenutak. No, sve se stubokom mijenja kada upoznate liniju Gessi Private Wellness.

Uz vrhunski hidromasažni sustav i opuštajuću toplinu mlaznica bilo kakav stres i napetost uspješno su odagnati. Fiksirana ili pomična kromoterapijska svjetla pružaju pravi rajski ugođaj. Gessi Private Wellness stvara vaš vlastiti spa prostor mirnoće i opuštanja tijela i duha.

 

Linija sadrži multifunkcionalne sustave tuširanja, različite vrste mlaznica koje uključuju i raspršivače vode, dizajnersko crijevo koje radi na principu Kneippove terapije vodom te nekoliko senzacionalnih modela slapova. Multifunkcionalne glave tuševa mogu se instalirati bilo na zid bilo na strop. Private Wellness ima čelične glave tuša dimenzija 50 x 50 cm i 35 x 35 cm u okruglom modelu. Zaštitni znakovi ovog talijanskog proizvođača ogledaju se i u različitim modelima i oblicima glava tuševa: kvadrat, elipsa, pravokutnik.

Gessi Private Wellness stvara luksuz u prostorima koje uređujete, ali odiše i neupitnom kvalitetom i dizajnom. Kao i uvijek, Gessi zna i umije oduševiti!

Gessi Private Wellness