GESSI 316 – U MODI JE ČELIK

I to ne bilo kakav čelik, već onaj oplemenjen luksuzom i dizajnom svojstvenim Gessiju. Kolekcija Gessi 316 samo je jedan od vrhunskih proizvoda koji dokazuju kako „made in Italy“ nije puka tlapnja, već stvarnost svakog interijera kupaonice.

U Gessiju neumorno tragaju za materijalima koji osiguravaju trajnost i postojanost bilo kojeg njihovog proizvoda. Čelik postaje zaštitni znak i okosnica linije Gessi 316 koja se diči luksuzom i dizajnom, ali i kvalitetom do koje se došlo dugogodišnjim istraživanjem. Kada kažemo čelik, u Gessijevom slučaju riječ je o vrhunskom materijalu koji u varijanti ovih armatura postaje nehrđajući, postojanog sjaja i boje te zahtjeva minimalno održavanje. Čelik se uklapa i u viziju Gessija kao tvrtke posvećene prirodi (Design to nature, njihov je slogan), stoga i njegovim odabirom svjedoče kako se svakim proizvodom i kolekcijom misija i vizija poštuju.

 

Gessi 316 zapravo ujedinjuje različite kolekcije – Tornita i Flessa, s tim da Flessa oduševljava raznolikom ponudom uzoraka i boja (modeli Trame, Intrecci, Flessa, Cesello, Meccanica). Nekakav klasični izgled armatura ovdje je dobio sasvim novu dimenziju: naravno, luksuz je na prvom mjestu i on pršti iz svakog modela, no nailazimo  i na svojevrsni high-tech u dizajnu što će biti pravi mamac za klijente željne artikala koji mame poglede u kupaonici. Uz širok izbor modela, boja i uzoraka, armature Gessi 316 naći će na plodno tlo u brojnim interijerima. A dok se premišljate je li baš ovaj model idealan i za vaš projekt, prelistajte i Gessijev katalog noviteta za 2017.