FLOOR GRES GREENTECH

Nema kod Floor Gres pločice puno „drame“ ili nekakve zaigranosti. Sve je poprilično jednostavno, a opet savršeno stopljeno s ostatkom interijera. Predstavljamo Floor Gres Greentech, novog dionika Floor Gresovog minimalizma.

Predstavljen na prošlogodišnjem Cerasaieu 2016. Floor Gres Greentech je ipak u relativno kratkom vremenskom razdoblju stigao zaživjeti na tržištu, odnosno i za njega nam pristižu upiti. To je ipak nasljedstvo brenda – svaka kolekcija s predznakom Floor Gres uvijek se izvanredno „probije“ na projekte prvenstveno zahvaljujući kvaliteti i dizajnu.

U slučaju kolekcije Greentech na djelu je linearnost ploha koje nose i auru „lakoće“ i „mekoće“, čime se naglašava kako ova pločica svojim jednostavnim plohama odlično i bez greške nadopunjuje efektno elementarno uređenje prostora. Greentech je svojim izborom boja praktički nepogrešiv odabir koji na posve novi i sofisticirani način reinterpretira prirodu na svojoj plohi.

 

Za tehničke karakteristike, kao i uvijek, volimo preporučiti katalog kolekcije, no evo i na ovom mjestu nekoliko osnovnih detalja: boje su ukupno četiri (chalk, ash, greige, tan), teksture dvije (mat i strukturirana), a debljina jedna i to 10-milimetarska. Dimenzije tri: 26,5 x 180cm, 20x120cm, 30x120cm.

preuzmite katalog Floor Gres Greentech ovdje