CERAMICA FLAMINIA IO 2.0

Shvatili smo kako Flaminia ima mnoštvo aduta u svojim brojnim kolekcijama koje moramo i češće pokazivati. Za početak evo nam Ceramica Flaminia IO 2.0, inovativna kombinacija geometrije i minimalizma.

Uvijek se Flaminia trudi dovesti inovativnost u prostor kupaonice kako bi taj sveprisutni dio naše svakodnevice postao čim ljepši i ugodniji. Nastaju tako brojne kolekcije ovog talijanskog brenda koji već godinama vole i arhitekti i dizajneri.

Danas vam donosimo fotogaleriju kolekcije Ceramica Flaminia IO 2.0 koja je nastala prema ideji dizajnerskog dvojca Duringer / Rosini iz današnje perspektive davne 2004. No, linija je zadržala postojanost na tržištu – i dalje je iznimno tražena roba za uređenje kupaonice. Ova dizajnerska fuzija geometrije i minimalizma nudi uz standardne artikle za opremanje i sasvim solidan izbor boja čime se u potpunosti prilagođava projektnim zahtjevima uređenja. Naš favorit je definitivno káda koja se može ili montirati na zid ili pak biti samostojeća. U svakom slučaju, njezin efekt u prostoru je fantastičan.

 

Tehničke detalje za IO 2.0 pogledajte ovdje