CASA DOLCE CASA FLAGSTONE – POETIKA SAVRŠENE PLOČICE

Donosimo vam urbanu oazu u prirodi koja je ugostila u svoje prostore  Casa dolce casa Flagstone 2.0 kolekciju. Sinergija je to prošlosti i sadašnjosti koja udovoljava životnom stilu i estetskim kodovima i najzahtjevnijih klijenata vašeg ureda.

Casa dolce casa Flagstone 2.0 kolekcija je koja zrači nevjerojatnom energijom u prostorima u kojima je postavljena. Svojim izgledom i kvalitetom zavodi, opušta i inspirira sve koji kroče njezinom plohom.

 

Pločice su zidne i/li podne, prikladne kako unutarnjim tako i vanjskim prostorima, a niz tehničkih karakteristika nastavlja se s ukupno 5 veličina (80×180, 40×180, 80×80, 40×80, 60x120cm), 5 boja (white, grey, plomb, green, black), 3 vrste obrade (glossy, matte, slate-hammered) te debljinom od 10mm. Flagstone lijepo, decentno i gotovo brižno spaja moderno i tradicionalno pronoseći Florimov touch vrhunskog brenda. preuzmite katalog Casa dolce casa, Flagstone 2.0 Pogledajte sve teksture keramičkih gres pločica Casa dolce casa u našoj zoni za arhitekte.