BLACK IS BACK – I CLASSICI DI REX

Postojećoj liniji I Classici di Rex dodane su četiri boje, od kojih smo posebno izdvojili nijanse crne. Isplati se zaviriti u Rexov katalog, inspiracija doslovce pršti na svakoj stranici!

Cersaie 2016. je i za Florimove brendove označio predstavljanje brojnih noviteta, od kojih smo danas u znaku Rexa i već nam znane kolekcije I Classici di Rex. Linija je to kojom svi arhitektonski i dizajnerski uredi već barataju kada trebaju iznimnu eleganciju i luksuz, s tim da su do sada više do izražaja dolazile svjetlije boje. S novim bojama I Classici odlazi i korak dalje u svom naglašavanju već spomenute elegancije na plohama pločica, pri čemu posebno intrigiraju nijanse crne.

 

I Classici di Rex svojim dizajnom donosi dašak pedesetih godina prošloga stoljeća, ali prisutna je tu i crta modernoga u pomno razrađenim nijansama.

Black is back bio je moto i našeg ovogodišnjeg štanda na Danima Orisa gdje su brojni posjetitelji iz prve ruke upoznavali novitete. Oduševljenja nije manjkalo, a sljedeći korak implementacija je linije na projekte naših arhitekata i dizajnera.

Dodatne informacije o novitetima I Classici di Rexa potražite u katalogu ovdje.